23.11.2024 05:58
Zobacz temat
 Drukuj temat
Gratulacje
Slawomir Wrega
Pragnê serdecznie pogratulowaæ naszej forumowej kole¿ance Blondie awansu na szefa dzia³u socjalnego. Przy okazji do³±czam spó¼nione gratulacje za dwie podwy¿ki otrzymane i dwie kolejne w drodze(cztery podwy¿ki w cztery miesi±ce to naprawdê du¿y sukces). Niech rado¶ci nie zepsuje Ci sponiewieranie by³ej kierowniczki socjalnego oraz brak konkursu, który na pewno by¶ wygra³a. Gratulujê równie¿ promotorom : Kubusiowi, ASmetowi oraz Obserwatorowi, cieszê siê, ¿e wasza aktywno¶æ na tej stronie przek³ada siê na tak wymierne korzy¶ci.
Edytowane przez Slawomir Wrega dnia 24.07.2009 13:20

Marek-ZZPRC
czy¿by kole¿anka kierowniczka Blondie nie podziêkowa³a za gratulacje?
dziwne.

www.zzprc.pulawy.pl
Chocia¿ w niesmacznej atmosferze ale - AWANS!
Wielu jest takich pracowników jak ja, po studiach, ze sporym sta¿em w ZAP i ...
ci±gle czekaj±cych na swoj± kolej.
KADRA REZERWOWA? A co to k..... jest?
POZDRAWIAM ZWI¡ZKI WALCZ¡CE O PRAWA PRACOWNICZE!!!
Zainteresujcie siê ile osób z Kadry rezerwowej w ostatnich latach rzeczywi¶cie awansowa³o... :o

TAKI "LAJF" Sad

anty-kol studia to jeszcze nie wszystko. Znam kilku takich co pokoñczyli szko³y i z takich czy innych wzglêdów nie nadaj± siê do awansowania i maj± pretensje do ca³ego ¶wiata.

S³awek W. i MrMargol dziwiê siê Wam ,o¶mieszacie siê znowu.Wiem kim jest Blondi i uwa¿am ¿e ma odpowiednie kwalifikacje na to stanowisko,Ca³y zarz±d zzprc w kupie nigdy nie bêdzie mia³ tyle.Normalne ¶wiñstwo.

GRATULACJE BLONDIE
Edytowane przez dnia 25.07.2009 18:10

Blondie bardzo nie³adnie...
Do kapro blondie to cz³onek zarz±du ZZIT

edit:
a z drugiej strony ciekawostka jeden cz³onek zarz±du ZZIT awansuje a drugi zdegradowany...

Edytowane przez bosman dnia 31.07.2009 13:26

czyli równowaga zachowana zzitowi ani przyby³o ani uby³o.A teraz S.W.,powiedz kto sponiewiera³ by³± kierowniczkê

a jeszcze spytam tak,kto z nas odrzuci³ by propozycjê awansu,i niech nikt z góry siê nie o¶miesza...ka¿dy by bra³ ,normalne.
Edytowane przez dnia 26.07.2009 21:18

Marek-ZZPRC
czyzby czytaj ZUZP. kierownik dzia³u socjalnego i kierownik sekcji s± w tej samej kategorii tj. 8. kasa ta sama tylko nazwa trochê inna.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
nie wiem kto i jak ale wydaje mi siê ¿e nie bez znaczenia by³y decyzje komisji socjalnej w sprawie bonów towarowych dla pracowników.

www.zzprc.pulawy.pl
MrMargol z tego co wiem to Ty bra³e¶ udzia³ w komisjach socjalnychB) na temat bonów ,sponiewiera³e¶ kierowniczkê .

BRAWO BLONDIEGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

OLEJ TYCH WARCHO£ÓW
Edytowane przez dnia 27.07.2009 11:38

Popieram BLONDIE ,¿e margol to bez kultury (...),na imprezach zmianowych mo¿na by³o to zauwa¿yc.
A s³awek pokaza³ ¿e przegra³,czyli zero.....te¿ (...)

a BOSMAN jak obserwator napisa³ powinien zwróciæ uwagê wredze,¿e ten temat juz jest...te¿ (...)

kurde ..sama trzoda
Edytowane przez bosman dnia 31.07.2009 13:49

SUPER KUBUSGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

Przychodzi cz³owiek nie zwi±zany? Bez konkursu.

kapro co znaczy nie zwi±zany??

my¶lê,¿e sam by¶ pazurami drapa³ by mieæ tak± mo¿liwo¶æ
a podwy¿ki indywidualne s± ca³y czas na zak³adach wystarczy miec szefa który o to wyst±pi a nie trzyma wnioski w szufladzie mówi±c,¿e nie da³o rady.bo siê boiSadtaka niestety jest.

Marek-ZZPRC
przehandlowanie wiêkszo¶ci cz³onków ZZIT którym brakuje po 25% do minimalnych stawek z taryfikatora (znam takich którym brakuje po 1200) za wygrany konkurs ¿ony i awans blondie nazywasz skutecznym dzia³aniem
podziwiam wyrozumia³o¶æ cz³onków ZZIT.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
ka¿dy ma prawo patrzeæ na ¶wiat w³asnymi oczami.
powiedz m,i wreszcie chemiku i inni wtóruj±cy.
kogo obsadzi³ ZZPRC za Lewickiego?

www.zzprc.pulawy.pl
Witam internautów.
Szanowny kol. MrMargol konkursy zawsze mo¿na sprawdziæ i zweryfikowaæ, chocia¿by z tego powodu ¿e s± na to dokumenty.

Moja ma³o¿onka ma 18 lat sta¿u pracy ZAP, w tym 5 lat w laboratorium kaprolaktamu, w tym 14 lat na stanowisku menad¿erskim od mistrza, kierownika pracown do starszego mistrza.
Ukoñczy³a studia chemiczne, podyplomowe menad¿erskie.

Wystartowa³ w konkursie i wygra³a.

Boli? , Wystartuj Ty jak spe³niasz jakiekolwiek kryterium konkursowe.
Ale z czym?

S³owo przehandlowanie jakiego u¿ywasz ¶wiadczy o TOBIE i jak kto¶ dobrze napisa³ ka¿dy mierzy swoj± miar±.

Podpisa³e¶ sie pod Porozumieniem tzn., ¿e to ty przehandlowa³es swoich cz³onków.

Kol. Mysiek wyja¶nij precyzyjniej ta hipokryzjê.
Do zarz±du zap wystososwano pismo na temat konkursów, rozmawia³em na ten temat równi¿ ze S³awomirem W.
Edytowane przez dnia 29.07.2009 12:37

Marek-ZZPRC
wszytko piêknie. st±d te gratulacje.
ZZPRC nie sk³ada broni jak Ty i dojdziemy swoich praw przed s±dem
na szczê¶cie tam ju¿ nie bêdziecie mogli przeszkadzaæ.

i dla wyja¶nienia
nie mam nic do twojej ¿ony czy blondie. martwi mnie tylko kolejne zwyrodnienie kulawej NIEPOLITYKI kadrowej.
Edytowane przez Marek-ZZPRC dnia 29.07.2009 12:41

www.zzprc.pulawy.pl
Co tzn. przeszkadzaæ?
Ka¿dy Zwi±zek reprezntuje swoich cz³onków .
Cz³onkoiwie ZZIT w 85% z ponad 120, którzy nades³ali ankietê opowiedzieli sie przeciwko sporowi.

Zarz±d ZZIT wype³ni³ ich wolê, bo uwa¿amy ¿e to my jeste¶my dla nich a nie odwrotnie.
Edytowane przez dnia 29.07.2009 13:08

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.83 39,905,382 unikalnych wizyt