03.03.2026 07:20
Zobacz temat
 Drukuj temat
Gratulacje
Slawomir Wrega
Pragn serdecznie pogratulowa naszej forumowej koleance Blondie awansu na szefa dziau socjalnego. Przy okazji doczam spnione gratulacje za dwie podwyki otrzymane i dwie kolejne w drodze(cztery podwyki w cztery miesice to naprawd duy sukces). Niech radoci nie zepsuje Ci sponiewieranie byej kierowniczki socjalnego oraz brak konkursu, ktry na pewno by wygraa. Gratuluj rwnie promotorom : Kubusiowi, ASmetowi oraz Obserwatorowi, ciesz si, e wasza aktywno na tej stronie przekada si na tak wymierne korzyci.
Edytowane przez Slawomir Wrega dnia 24.07.2009 13:20

Marek-ZZPRC
czyby koleanka kierowniczka Blondie nie podzikowaa za gratulacje?
dziwne.

www.zzprc.pulawy.pl
Chocia w niesmacznej atmosferze ale - AWANS!
Wielu jest takich pracownikw jak ja, po studiach, ze sporym staem w ZAP i ...
cigle czekajcych na swoj kolej.
KADRA REZERWOWA? A co to k..... jest?
POZDRAWIAM ZWIZKI WALCZCE O PRAWA PRACOWNICZE!!!
Zainteresujcie si ile osb z Kadry rezerwowej w ostatnich latach rzeczywicie awansowao... :o

TAKI "LAJF" Sad

anty-kol studia to jeszcze nie wszystko. Znam kilku takich co pokoczyli szkoy i z takich czy innych wzgldw nie nadaj si do awansowania i maj pretensje do caego wiata.

Sawek W. i MrMargol dziwi si Wam ,omieszacie si znowu.Wiem kim jest Blondi i uwaam e ma odpowiednie kwalifikacje na to stanowisko,Cay zarzd zzprc w kupie nigdy nie bdzie mia tyle.Normalne wistwo.

GRATULACJE BLONDIE
Edytowane przez dnia 25.07.2009 18:10

Blondie bardzo nieadnie...
Do kapro blondie to czonek zarzdu ZZIT

edit:
a z drugiej strony ciekawostka jeden czonek zarzdu ZZIT awansuje a drugi zdegradowany...

Edytowane przez bosman dnia 31.07.2009 13:26

czyli rwnowaga zachowana zzitowi ani przybyo ani ubyo.A teraz S.W.,powiedz kto sponiewiera by kierowniczk

a jeszcze spytam tak,kto z nas odrzuci by propozycj awansu,i niech nikt z gry si nie omiesza...kady by bra ,normalne.
Edytowane przez dnia 26.07.2009 21:18

Marek-ZZPRC
czyzby czytaj ZUZP. kierownik dziau socjalnego i kierownik sekcji s w tej samej kategorii tj. 8. kasa ta sama tylko nazwa troch inna.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
nie wiem kto i jak ale wydaje mi si e nie bez znaczenia byy decyzje komisji socjalnej w sprawie bonw towarowych dla pracownikw.

www.zzprc.pulawy.pl
MrMargol z tego co wiem to Ty brae udzia w komisjach socjalnychB) na temat bonw ,sponiewierae kierowniczk .

BRAWO BLONDIEGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

OLEJ TYCH WARCHOW
Edytowane przez dnia 27.07.2009 11:38

Popieram BLONDIE ,e margol to bez kultury (...),na imprezach zmianowych mona byo to zauwayc.
A sawek pokaza e przegra,czyli zero.....te (...)

a BOSMAN jak obserwator napisa powinien zwrci uwag wredze,e ten temat juz jest...te (...)

kurde ..sama trzoda
Edytowane przez bosman dnia 31.07.2009 13:49

SUPER KUBUSGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

Przychodzi czowiek nie zwizany? Bez konkursu.

kapro co znaczy nie zwizany??

myl,e sam by pazurami drapa by mie tak moliwo
a podwyki indywidualne s cay czas na zakadach wystarczy miec szefa ktry o to wystpi a nie trzyma wnioski w szufladzie mwic,e nie dao rady.bo si boiSadtaka niestety jest.

Marek-ZZPRC
przehandlowanie wikszoci czonkw ZZIT ktrym brakuje po 25% do minimalnych stawek z taryfikatora (znam takich ktrym brakuje po 1200) za wygrany konkurs ony i awans blondie nazywasz skutecznym dziaaniem
podziwiam wyrozumiao czonkw ZZIT.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
kady ma prawo patrze na wiat wasnymi oczami.
powiedz m,i wreszcie chemiku i inni wtrujcy.
kogo obsadzi ZZPRC za Lewickiego?

www.zzprc.pulawy.pl
Witam internautw.
Szanowny kol. MrMargol konkursy zawsze mona sprawdzi i zweryfikowa, chociaby z tego powodu e s na to dokumenty.

Moja maoonka ma 18 lat stau pracy ZAP, w tym 5 lat w laboratorium kaprolaktamu, w tym 14 lat na stanowisku menaderskim od mistrza, kierownika pracown do starszego mistrza.
Ukoczya studia chemiczne, podyplomowe menaderskie.

Wystartowa w konkursie i wygraa.

Boli? , Wystartuj Ty jak speniasz jakiekolwiek kryterium konkursowe.
Ale z czym?

Sowo przehandlowanie jakiego uywasz wiadczy o TOBIE i jak kto dobrze napisa kady mierzy swoj miar.

Podpisae sie pod Porozumieniem tzn., e to ty przehandlowaes swoich czonkw.

Kol. Mysiek wyjanij precyzyjniej ta hipokryzj.
Do zarzdu zap wystososwano pismo na temat konkursw, rozmawiaem na ten temat rwni ze Sawomirem W.
Edytowane przez dnia 29.07.2009 12:37

Marek-ZZPRC
wszytko piknie. std te gratulacje.
ZZPRC nie skada broni jak Ty i dojdziemy swoich praw przed sdem
na szczcie tam ju nie bdziecie mogli przeszkadza.

i dla wyjanienia
nie mam nic do twojej ony czy blondie. martwi mnie tylko kolejne zwyrodnienie kulawej NIEPOLITYKI kadrowej.
Edytowane przez Marek-ZZPRC dnia 29.07.2009 12:41

www.zzprc.pulawy.pl
Co tzn. przeszkadza?
Kady Zwizek reprezntuje swoich czonkw .
Czonkoiwie ZZIT w 85% z ponad 120, ktrzy nadesali ankiet opowiedzieli sie przeciwko sporowi.

Zarzd ZZIT wypeni ich wol, bo uwaamy e to my jestemy dla nich a nie odwrotnie.
Edytowane przez dnia 29.07.2009 13:08

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.14 91,939,539 unikalnych wizyt