07.03.2026 10:33
Zobacz temat
 Drukuj temat
Nieprawidowoci w przydziale akcji pracowniczych
Lolo brak odpowiedzi, jest odpowiedzi, bo ta cisza jest bardzo wymowna...
Mam cholen ochot wywoa kilku panw do odpowiedzi, ale nie ma ich na forum...wic to troch nie zrczne... nie chodzi (cay czas powtarzam), czy bezprawnie nabyli praw do akcji, tylko jak jest to powszechny proceder wrd czonkw ZZ...Miay by oficjalne owiadczenia w biuletynie i co kompletna cisza ... bagatelizowanie sprawy. Troch nie tak, jeeli nie ma takich przypadkw to napisz i podpisz si ( jeste pezecie wadza) ...a wtedy Was si sprawdzi.

Gruby widz, e zebraa si egzekutywa czonkw z ramienia pod Twoim przewodnictwem...uradzilicie (waszym zdaniem) tak genialne dziaania, e jaka kolwiek krytyka, czy uwagi... nie bd kompletnie brane pod uwag.
Ksacie Panowie strasznie, ale jak ju napisaem po owocach waszej pychy Was poznaj i oceni.

Marek-ZZPRC
ja juz qr.. nic nie rozumiem
sorry

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
Lolo brak odpowiedzi, jest odpowiedzi, bo ta cisza jest bardzo wymowna...

A ja w dalszym cigu pytam o dowody. Podaj przynajmniej nazwiska - mam wraenie, e masz okrelone - czy tak trudno (oczywicie, jeli kto bdzie chcia) zrobi skan z umowy z dat i nazwiskiem. Rzucasz oskareniami ale nie mwisz konkretnie wobec kogo... Same literki nie wystarcz, jeli chcesz uzyska konkretn odpowied. Takie jest moje zdanie i go nie zmieni. Nawet nie mwisz kto ma udowodni, e nie jest wielbdem... czego tu nie rozumiem chyba.
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

Bosman...z caym szacunkiem umwmy si, chcesz konkretnych nazwisk OK >>>PROPONUJ<<<wydacie oficjalne owiadczenie np. w najbliszym biuletynie zwizkowym (co Wam szkodzi ?), e nikt zaznaczam... nikt !!! z czonkw ZZ dziaajcych w ZA (Wam blij...przez cianSmile...uzyska takie zapewnienie rwnie, od kolegw z innych zwizkw) nie uzyska bezprawnie (poza ustalonym harmonogramem przydzau) praw do akcji pracowniczych.
Bdzie owiadczenie, nastepnego dnia bd nazwiska nieuprawnionych ...OK.
Nie moe by tak, e do Warszawy (midzy innymi) pojad dziaacze, ktrzy wystpujc w imieniu pokrzywdzonych akcjinariuszy, bd pikietowa, a po nowym roku odbior kasior z dywidendy mimo, e nie nazywaj si ABC...owalski, czy ABC...owak>>>to chyba jasne.
Zgodzisz si, e byaby to tolerowana GIGAhipokryzja, a wyglda na to, e bd takie przypadki, bo (wspomniane) chopy ostro si wybieraj ... na SzaamachGrin
Bosman, ja nic nie mam do ludzi i zwizkowcw chodzi tylko o przyzwoito, chcc wystpowa w imieniu pokrzywdzonych, trzeba stanowi monolit, ludzi krysztaowo czystych...Prawda...(Moe qr... MrMargol wrecie zrozumie...a przy okazji pozdroWink)
Proponuj zrobi zebranie przed wyjazdem i dokon samookrelenia, inaczej bdzie opciach jak cholera, jak w przysowiu>>>jedno zgnie jabko...itd...wiesz... pniej, ju si nie wytumaczycie, a ludzie Wam zapamitaja.

bosman
pniej, ju si nie wytumaczycie

Ja si nie musz tumaczy ale to tak poza konkursem Grin
e nikt zaznaczam... nikt !!! z czonkw ZZ dziaajcych w ZA

To ju zostao, wydaje mi si, ustalone, jeeli mwisz o wszystkich ZZ to zwrc si do wszystkich bezporednio...

Dla mnie sprawa wyglda w ten sposb: jeeli ja co komu zarzucam to przedstawiam mu (w moim mniemaniu) dowody. Twoje podejcie wymusza (jak ju napisaem) udowadnianie, e nie jest si wielbdem. Moesz mwi co chcesz na mj temat - e broni Zarzdu, e MrMargol chowa si za moimi plecami - ja Ci powiem tylko, e jestem adminem serwisu a nie rzecznikiem prasowym Zarzdu. Jeeli przedstawisz wiarygodne dowody to moesz by pewien, e je udostpni na Forum lub w Serwisie. A to gwoli informowania czonkw naszego ZZ, do ktrego ten Serwis zosta powoany...
Ale, jeli tylko mwisz, ze gdzie dzwoni a nie powiesz gdzie, no to wybacz. Masz dowody - przelij mi je na [mail]admin@zzprc.pulawy.pl[/mail]
Poza tym zdecyduj si - mwisz, e Tkaczyk ma i OK, nic do gocia nie masz, teraz mwisz NIKT. Okrel si w kocu... Frown
Moje posty s tutaj tylko i wycznie po to, eby dyskusj uporzdkowa i nie zagubi si w jej ferworze a to ju si trzy razy zdarzyo. Pozdrawiam.
Edytowane przez bosman dnia 09.12.2006 22:08

Dromadery biegaj wrd nas, nie zadae Sobie trudu by ich pozna, a to Twoi koledzy ze Zwizku, z Solidarnoci, itd... wystarczyo jednego, czy drugiego zapyta...bo nie wszyscy uczestnicz (prawie nikt) w Forum, no...ale to by byo za proste...kocz wic ten wontek. Widz, e do niczego nie dojdziemy, a i pomocy tutaj, nie uzyskamw . Dobry z Ciebie Admin, ale jednak jeste po tamtej stronie rzeki...KONIEC WONTKU...
(Ale tylko na tym forum)

Krzysztof Bohdan
Azotox z gry zakadasz, e tylko ty masz racje, e wszyscy inni nie zastanawiaj si nad dziaaniami jakie podejmuj. Z gry przepraszam jeeli moje wyjaniania uraaj ciebie. Niestety nie posiadam "egzekutywy", ktra pod moim przewodnictwem co urazia. Uwaam, e te dziaania, ktre s podejmowane przez KOMITET s za mikkie. Z moich informacji jakie posiadam pan MINISTER zapronowa KOMITETOWI spotaknie w sprawie dywidendy w najbilszych dniach. Oprcz tych "miesznych" dziaa jak je nazywasz s prowadzone rozmowy z prawnikami o moliwoci zaskarenia Uchway WZA ZA, problem rozbija sie teraz o koszty jakie przedstawiono zwizkom.

Na marginesie nie uwanie czytasz napisaem ci e znam tylko jedn osob ktra uzyskaa akcj poza kolejnoci i nie jest to nasz czonek zwizku. Podejrzewam e caa dyskuja w tej sprawie jest sprowokowana przez ten przypadek. dasz "miesznych" dowodw niewinnoci na podstawie plotek i jeszcze od "kolegw" z innych zwizkw, wybacz ale mwmy o rzeczach moliwych.

Grugy czytam uwanie...i przypominam, dyskusja nie dotyczy (wspomnianej przez Ciebie) osoby uprawnionej.
Jak bdziesz w drodze do Warszawy, zapytaj kolegw w autobusie "czy przypadkiem ktry, poza kolejk nie zaatwi sobie...wiesz?"
Nie pisz, e plotki, bo nikt z was nie zada sobie, trudu by sprawdzi swoich.
Ja znam 3 takie nazwiska...(pewnie)bd z racji penionych funkcji wydziaowych w ekipie wyjazdowej.Jako przewodniczcy powiniene, sprawdzi i wiedzie, czy prowadzisz do Ministra (jak pisaem wczeniej) monolit ludzi krysztaowo czystych, bo jak bdzie cho jedna czarna owca, to ...wiocha jak cholera...
To by byo za proste, ebym ja podpieprza ludzi, a ONI to co nie wiedz, e grzesz...peni funkcje spoeczne chodz na posiedzenia, zebrania i co nie mog si uczciwie przyzna. Wicej, nie mona byo zada takiego pytania??? i wyda oficjalnego owiadczenia w imieniu zwizkw w ZA. Poszlimy na pyskwki i bezsensowne (sowne) przepychanki, uraonych w tym miejscu ... Przepraszam...
Gruby odpowiedziaem jeszce na Twj post, bo bye tu od pocztku, (jak czytae wczeniej) chc zakoczy ten temat na tym forum...
Tu nic nie wskram.
Trzeba bdzi zmieni suchaczy...
Pozdrawiam ... i powodzenia w Ministerstwie ... Mimo wszystko, bardzo bym chcia NIE MIE RACJI co do metod i efektw Waszych dziaa...

Krzysztof Bohdan
PffftDziki za zrozumienie, ja te mam tak nadzieje e ta akcja przyniesie pozytywny skutek, ale niekoniecznie w sprawie dywidenty. Te rozumiem kontrowersje jakie wzbudza. Dywidenda moe by tylko przygrywk do "KONSOLIDACJI CHEMI". Moie obawy bardziej tycz si informacji spywajcych od "Maych Braci". Jest realne zagroenie e "Mali Bracia" zechc wypompowa pinidze z ZA, ktre uzyskao ze sprzedarzy akcji serii B, poprzez zakup Tarnowa i Kdzierzyna. Oni dostan kas my zaduone zakady bez funduszu na inwestycje (obecy jest oko 600 mln). Ta "chucpa", ktra odbdzie si w Warszawie powinna by dobrym sprawdzianem dla dzieajcych ZZ w ZA.

Na zakoczenie tej dyskusji wiem napewno e Golsztejn, Szubrawski, Krakowiak, Tkaczyk nie posiadaj praw do dywidendy. Co do pozostaych dziaaczy nie mam staych kontaktw. Jeeli chodzi o krysztaowch dziaaczy to chyba ju druga lustracja w tym kraju si odbywa, nawet powsta jaki organ pokrzywdzonych przez komun, ktry mia ujawni puawskich agentw (chyba dziaa od roku). Przyznam ci racj e do wasnych bdw trudo przyzna i z takich czy innych powodw powinno si przynajmniej przepro spoeczno zakadow.

Koczc dyskucje dziki za gos krytki, nie bierz tak wszystkiego "dosi". Jeeli prowdzimy polemik z tob to twj gos nie jest pomijany w naszych rozwaniach. Nie zapominaj o nas, jeeli s jakie draliwe sprawy "wal", wmiar moich moliwoci postaram si odpisywa. Narazie HEJGrin
Edytowane przez Krzysztof Bohdan dnia 10.12.2006 23:46

Marek-ZZPRC
no jak mio sie zrobio
ja tylko powtrze to co wiem:
Nie mam nie tylko dywidendy ale nawet prawa do nieodpatnych akcji pracowniczych.
Sad

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
A ja si upr - podobno jest jakie porozumienie, ludzie w maglu gadaj i w emkach, nie mwic o panoramie lubelskiej a na Serwisie cisza... Nieadnie.

bosman
Mam nadziej, e to cokolwiek rozjania czonkom ZZ (i nie tylko)?

bosman
AzotoX, moim zdaniem to owiadczenie, na ktre czekae. Moe czas teraz na nazwiska z Twojej strony?

Marek-ZZPRC
tylko ile razy ju byo powtarzane
na pewno kilka ale co z tego, skoro tym razem tez nie zadowoli wszystkich

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.16 92,804,313 unikalnych wizyt