03.03.2026 07:20
Zobacz temat
 Drukuj temat
Nowi dyrektorzy.
Slawomir Wrega
Zainteresuj si prosz, chc mie ciepo.

Slawomir Wrega
Dyrektorzy trzymiesiczne wynagrodzenie jeeli zostaj w firmie, jeeli odchodz plus szeciomiesiczne wynagrodzenie. Czonkowie Zarzdu trzymiesiczne, plus 50% pensji przez rok o ile nie podejm innej pracy.
Roszady na wysokich stanowiskach s niestety dla firmy kosztowne.

Slawomir Wrega
Odszkodowania o ktrych napisaem ustalili: dla czonkw zarzdu- rada nadzorcza; dla dyrektorw - zarzd ZAP.

Kiedy za Lewickiego Sawek by tak odpowiedzialny, e w czasie negocjacji pacowych stwierdzi: "firmy teraz na podwyki nie sta"
Zastanawiam si od czego zale jego postawy wobec zmieniajcych si ekip Zarzdu

Marek-ZZPRC
byle na tych negocjacjach czy syszae ok kogo.
ja pamitam kiedy zarzd zaproponowa wskanik wzrostu 0%
nikt na sali poza przedstawicielami ZZPRC nie otworzy nawet ust.
jeli byle to pamitasz.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
i tu lekko mijasz si z prawd

www.zzprc.pulawy.pl
Slawomir Wrega
Kol. optymista65 syszae to?

Marek-ZZPRC
no to ju jest przegicie. ale niczego innego jak jawne kamstwo i pomwienie si nie spodziewaem. proponuj aby inni uczestnicy tamtych negocjacji powiedziao jak byo. a ja ju szukam historycznych dokumentw.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
przeginasz bez opamitania. gdyby bozia daa ci odrobink rozumku to wiedzaby, e jakikolwiek program redukujcy zaog ZAP do 1500 osb nie jest fizycznie moliwy.
ale chyba rednio znasz nasz firm skoro poruszasz ten temat.

www.zzprc.pulawy.pl
Slawomir Wrega
Kol.ola miesiczne wynagrodzenie dyrektora to 9900z, czonek zarzdu spki zarabia miesicznie okoo 17000z.

dziadek
kubus... faktycznie fatalista, rusz si na fabryk troch, to moe brzucho spadnie? i nie bdziesz zgrywa witszego od papiea... moe napisz co Ty zrobie dla zaogi?

Marek-ZZPRC
znowu tematy zastpcze. wtakim razie odpowiedz obserwatorowi. zapyta cie kubusiu o kas z subiekta a ja zapytam o bankieciki na statku. co nam opowiesz?

www.zzprc.pulawy.pl
Wydaje mi si,e w sprawie niujawniania danych do referendu absolutnie nie chodzio o brak odwagi. By to po prostu najlepszy sposb na zbojkotowania tematu, ktry uznawao si za nietrafiony, gownie ze wzgledu na nienajlepszy moment w ktrym wypyn. Poza tym ludzie nie wiedzieli na jakie pytania i jak sformuowane przyjdzie im odpowiada

Marek-ZZPRC
a jak bdzie referendum w sprawie wprowadzenia waluty EURO to tez polecicie wykrela si z listy w obawie przed ujawnieniem danych osobowych?
ola ma racj. jak to si dawniej mwio: MOCNY W GBIE. tacy jestemy.
Edytowane przez Marek-ZZPRC dnia 27.01.2009 10:37

www.zzprc.pulawy.pl
Swietna samokrytyka. NareszcieSmileSmileSmile

dziadek
Kol.Dziadek ..Jak zaoga walczy o swoje prawa -najgoniej w szatni.W momencie gdy trzeba puj na zebranie i powiedzie co nas boli,okazuje si e mamy dzieci chore,co wanego do zaatwienia,albo nam si nie chce.A jeli chodzi o referendum w sprawie strajku to wol podpisa deklaracj o nie ujawnianiu swoich danych bo nie maj odwagi pj i zagosowa TAK lub NIE

taka jest, niestety, szara u nas rzeczywisto Angry
Niektrzy wyznaj dewiz:nie wychylaj si,jeli bd dzieli zawsze co dostaniesz. A jak lipa to nie ja..

smutna prawda, ale prawda...Sad
Edytowane przez dziadek dnia 27.01.2009 22:15

Marek-ZZPRC
okazuje si e w nowych ukadankach nie musz nawet wyrnia si wiedz bo na dowiadczenie nie maj szans. ciekawe czy kol. ASmet upomni si teraz o konkursy i ciek kariery.

www.zzprc.pulawy.pl
Slawomir Wrega
Chyba jedynym sposobem na ucywilizowanie tego obszaru jest wpisanie zasad do ZUZP. Zastanawiam si jak to zrobi.

Marek-ZZPRC
smetny z kubusiem juz ustalaj kto i gdzie ma awansowaSmile

www.zzprc.pulawy.pl
Slawomir Wrega
W niedziele po poudniu postaram si przygotowa wstpny projekt, taki do dyskusji.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.13 91,939,553 unikalnych wizyt