23.11.2024 05:52
Zobacz temat
 Drukuj temat
Gratulacje
Odpowied¼ dla Mysiek
Szanowny kolego walczymy o konkursy, ale nie s± dzis one obowi±zkowe.
Decyzja kogos tam jest taka jak jest.
Kto¶ komus co¶ proponuje a ten "nie nie no wiem Pan trzeba zrobic konkurs"
Prosze ciê b±d¼ powa¿ny.

My¶lenie nie jest wiod±c± cech± ASmêtka...

edit:
poprostu bierze co daj±..

Edytowane przez bosman dnia 31.07.2009 13:22

kol. mtv,mysiek
Drodzy koledzy (choæ was nie znam), wybaczcie uwagê ale wiecie na czym polega dyskusja merytoryczna?
Na tym, ¿e nie mówi siê o ludziach tylko o zagadnieniu.

Wcale sie nie wstydzê tego co napisa³em bo ka¿dy jest tylko cz³owiekiem.

Przypuszczam, ¿e po³owa waszej argumentacji wynika z prostej ludzkiej zawi¶ci, chcieliby¶cie ale niestety.....

Wybaczcie sami sobie dajecie swiadectwo i przypominam moja ¿ona bra³a udzia³ w konkursie.
Jestem z niej dumny.

Bo moja dzia³alnosæ zwi±zkowa wbrew pozorom g³ównie jej przeszkadza³a a nie pomaga, przypomnê ze to ZZPRC popiera³ rozbicie laboratoriów, natomiast to ZZIT i pozostra³e iorganizacje by³y temu przeciwne.
Edytowane przez dnia 29.07.2009 15:25

ASmet ja bym siê cieszy³,¿e takich ludzi nie znam.

ASmet ja wiem na dzieñ dzisiejszy niewiele ale s³ysza³em co nieco.Mo¿e by¶ powiedzia³ tu zebranym kto uczestniczy³ w tworzeniu taryfikatora,bed±c zwi±zkowcem bez anga¿u zwi±zkowego(troche namiesza³emGrin).Po¶wiêci³ zawodowy czas na to by ten taryfik.by³ pracuj±c na stanowisku.nie le¿±c w biurze .Tak w³a¶niee siê odwdziêcza zzprc osobom która pomog³a im ¿e mieli o co walczyæ.w³a¶ciwie wszyscy tu zebrani

Marek-ZZPRC
rozum wam odbiera. chemiku powiedz jaka by³a rola ZZPRC w tych roszadach albo odszczekaj te oszczerstwa.

www.zzprc.pulawy.pl
do ASmet ¿ony siê nie czepiam a blondie??? i jej podwy¿ki??? a to co napisa³ kapro - jaka jest wymówka /odpowied¼??? 3 cz³onków zarz±du ZZIT awansowa³o jeden spad³ ale zrobi³ miejsce dla Gawrona... z daleka to pachnie i to niezbyt przyjemnie... Gdyby wszystkie zz od pocz±tku chcieli konkursów nie by³o by tego smrodu... ka¿da nowa ekipa przychodzi i sprzata po poprzednikach - kiedys by³o to do poziomu kierowników zak³adów - teraz nawet kierownik sekcji nie jest bezpieczny. Zamiasta zaj±c siê robot± patrz± jak zabezpieczyc ty³y- sobie. Czy o to wszystkim chodzi³o???

Dorad¼cie mi proszê, bo chyba czego¶ nie rozumiem.
Jak wygraæ konkurs na wy¿sze stanowisko, maj±c wymagane wy¿sze wykszta³cenie kierunkowe, d³ugi sta¿ w ZA, zdobyte ciê¿k± fizyczn± i umys³ow± prac± do¶wiadczenie a nie maj±c (wcze¶niejszej mo¿liwo¶ci "zdobycia"Wink sta¿u na samodzielnym stanowisku??? Pffft:oPffft

A co rozumiesz przez stanowisko samodzielne?

bosman
Poniewa¿ zosta³em wywo³any do tablicy, jak równie¿ korzystaj±c w tej chwili z dostêpu do netu:
1. Aktualnie przebywam na urlopie, który - z za³o¿enia - ma byæ wypoczynkowy, w zwi±zku z czym nie zagl±da³em na serwis przez kilka dni. W tej chwili - mimo, ¿e dalej jestem na urlopie - zajrza³em. Admin te¿ ma prawo do jakiego¶ wypoczynku raz do roku. Wink
2. Obserwatorze - po pierwsze: ad 1, po drugie - nie widzê w wypowiedzi S. W. niczego innego poza ironi±, która - jak zapewne zauwa¿y³e¶ - jest u¿ywana równie¿ przez innych u¿ytkowników serwisu w du¿ych ilo¶ciach i na to nie zwracasz uwagi. Czym innym jest ironia, czym innym osobiste wycieczki i obra¿anie niektórych u¿ytkowników przez innych (!) - tego na pewno nie bêdê tolerowa³. I mylisz siê co do tego szeryfa. Smile
3. Pick up - pisanie komu¶, ¿e jest bez kultury w taki sposób, jak Ty to zrobi³e¶ te¿ o czym¶ ¶wiadczy. A co do Twojego zdania na mój temat - przeczytaj uwa¿nie punkt pierwszy...
4. Do wszystkich forumowiczów - ja rozumiem, ¿e temperatura na zewn±trz jest czasem za wysoka, ale nie powinno to przeszkadzaæ w odnoszeniu siê do problemów, zamiast obra¿ania innych. Pozdrawiam. Wink
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

Marek-ZZPRC
mimo ¿e nie na temat tego w±tku ale odpowiem na prowokacje

chemiku piszesz bzdury z niewiedzy albo co gorsza celowo. nie wiem czy bra³e¶ udzia³ w spotkaniu o którym piszesz. wiem natomiast jak by³o.
zapewniam ¿e nigdy nie zgodzili¶my siê na wska¼nik 0%. mam dokumenty. ty masz tylko chêæ dokopania. akurat ten zarzut móg³by¶ stawiaæ innych uczestnikom ówczesnych negocjacji ale nie przedstawicielom ZZPRC.
wiem ze to wyja¶nienie niczego nie zmieni ale mo¿e pozwoli innym wyrobiæ sobie zdanie na temat twoich wypowiedzi.

nie pozdrawiam

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
kryska. w twoim okazuje siê przypad³o¶ci± powszechn±. niestety.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
ró¿ne ludzie maj± powody aby zrzeszaæ siê w zwi±zku zawodowym. w naszej firmie widaæ to bardzo dobrze ale "lepszym" przyk³adem s± ZA Tarnów. tam jest absolutne przegiêcie.

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26 39,905,201 unikalnych wizyt