03.03.2026 08:57
Zobacz temat
 Drukuj temat
Gratulacje
Odpowied dla Mysiek
Szanowny kolego walczymy o konkursy, ale nie s dzis one obowizkowe.
Decyzja kogos tam jest taka jak jest.
Kto komus co proponuje a ten "nie nie no wiem Pan trzeba zrobic konkurs"
Prosze ci bd powany.

Mylenie nie jest wiodc cech ASmtka...

edit:
poprostu bierze co daj..

Edytowane przez bosman dnia 31.07.2009 13:22

kol. mtv,mysiek
Drodzy koledzy (cho was nie znam), wybaczcie uwag ale wiecie na czym polega dyskusja merytoryczna?
Na tym, e nie mwi si o ludziach tylko o zagadnieniu.

Wcale sie nie wstydz tego co napisaem bo kady jest tylko czowiekiem.

Przypuszczam, e poowa waszej argumentacji wynika z prostej ludzkiej zawici, chcielibycie ale niestety.....

Wybaczcie sami sobie dajecie swiadectwo i przypominam moja ona braa udzia w konkursie.
Jestem z niej dumny.

Bo moja dziaalnos zwizkowa wbrew pozorom gwnie jej przeszkadzaa a nie pomaga, przypomn ze to ZZPRC popiera rozbicie laboratoriw, natomiast to ZZIT i pozostrae iorganizacje byy temu przeciwne.
Edytowane przez dnia 29.07.2009 15:25

ASmet ja bym si cieszy,e takich ludzi nie znam.

ASmet ja wiem na dzie dzisiejszy niewiele ale syszaem co nieco.Moe by powiedzia tu zebranym kto uczestniczy w tworzeniu taryfikatora,bedc zwizkowcem bez angau zwizkowego(troche namieszaemGrin).Powici zawodowy czas na to by ten taryfik.by pracujc na stanowisku.nie lec w biurze .Tak waniee si odwdzicza zzprc osobom ktra pomoga im e mieli o co walczy.waciwie wszyscy tu zebrani

Marek-ZZPRC
rozum wam odbiera. chemiku powiedz jaka bya rola ZZPRC w tych roszadach albo odszczekaj te oszczerstwa.

www.zzprc.pulawy.pl
do ASmet ony si nie czepiam a blondie??? i jej podwyki??? a to co napisa kapro - jaka jest wymwka /odpowied??? 3 czonkw zarzdu ZZIT awansowao jeden spad ale zrobi miejsce dla Gawrona... z daleka to pachnie i to niezbyt przyjemnie... Gdyby wszystkie zz od pocztku chcieli konkursw nie byo by tego smrodu... kada nowa ekipa przychodzi i sprzata po poprzednikach - kiedys byo to do poziomu kierownikw zakadw - teraz nawet kierownik sekcji nie jest bezpieczny. Zamiasta zajc si robot patrz jak zabezpieczyc tyy- sobie. Czy o to wszystkim chodzio???

Doradcie mi prosz, bo chyba czego nie rozumiem.
Jak wygra konkurs na wysze stanowisko, majc wymagane wysze wyksztacenie kierunkowe, dugi sta w ZA, zdobyte cik fizyczn i umysow prac dowiadczenie a nie majc (wczeniejszej moliwoci "zdobycia"Wink stau na samodzielnym stanowisku??? Pffft:oPffft

A co rozumiesz przez stanowisko samodzielne?

bosman
Poniewa zostaem wywoany do tablicy, jak rwnie korzystajc w tej chwili z dostpu do netu:
1. Aktualnie przebywam na urlopie, ktry - z zaoenia - ma by wypoczynkowy, w zwizku z czym nie zagldaem na serwis przez kilka dni. W tej chwili - mimo, e dalej jestem na urlopie - zajrzaem. Admin te ma prawo do jakiego wypoczynku raz do roku. Wink
2. Obserwatorze - po pierwsze: ad 1, po drugie - nie widz w wypowiedzi S. W. niczego innego poza ironi, ktra - jak zapewne zauwaye - jest uywana rwnie przez innych uytkownikw serwisu w duych ilociach i na to nie zwracasz uwagi. Czym innym jest ironia, czym innym osobiste wycieczki i obraanie niektrych uytkownikw przez innych (!) - tego na pewno nie bd tolerowa. I mylisz si co do tego szeryfa. Smile
3. Pick up - pisanie komu, e jest bez kultury w taki sposb, jak Ty to zrobie te o czym wiadczy. A co do Twojego zdania na mj temat - przeczytaj uwanie punkt pierwszy...
4. Do wszystkich forumowiczw - ja rozumiem, e temperatura na zewntrz jest czasem za wysoka, ale nie powinno to przeszkadza w odnoszeniu si do problemw, zamiast obraania innych. Pozdrawiam. Wink
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

Marek-ZZPRC
mimo e nie na temat tego wtku ale odpowiem na prowokacje

chemiku piszesz bzdury z niewiedzy albo co gorsza celowo. nie wiem czy brae udzia w spotkaniu o ktrym piszesz. wiem natomiast jak byo.
zapewniam e nigdy nie zgodzilimy si na wskanik 0%. mam dokumenty. ty masz tylko ch dokopania. akurat ten zarzut mgby stawia innych uczestnikom wczesnych negocjacji ale nie przedstawicielom ZZPRC.
wiem ze to wyjanienie niczego nie zmieni ale moe pozwoli innym wyrobi sobie zdanie na temat twoich wypowiedzi.

nie pozdrawiam

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
kryska. w twoim okazuje si przypadoci powszechn. niestety.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
rne ludzie maj powody aby zrzesza si w zwizku zawodowym. w naszej firmie wida to bardzo dobrze ale "lepszym" przykadem s ZA Tarnw. tam jest absolutne przegicie.

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.10 91,953,240 unikalnych wizyt