Gratulacje
|
|
Dodany dnia 29.07.2009 13:31
|
Go??
|
Odpowied¼ dla Mysiek
Szanowny kolego walczymy o konkursy, ale nie s± dzis one obowi±zkowe.
Decyzja kogos tam jest taka jak jest.
Kto¶ komus co¶ proponuje a ten "nie nie no wiem Pan trzeba zrobic konkurs"
Prosze ciê b±d¼ powa¿ny. |
|
|
|
|
Dodany dnia 29.07.2009 14:20
|
Go??
|
My¶lenie nie jest wiod±c± cech± ASmêtka...
edit:
poprostu bierze co daj±..
Edytowane przez bosman dnia 31.07.2009 13:22 |
|
|
|
|
Dodany dnia 29.07.2009 15:18
|
Go??
|
kol. mtv,mysiek
Drodzy koledzy (choæ was nie znam), wybaczcie uwagê ale wiecie na czym polega dyskusja merytoryczna?
Na tym, ¿e nie mówi siê o ludziach tylko o zagadnieniu.
Wcale sie nie wstydzê tego co napisa³em bo ka¿dy jest tylko cz³owiekiem.
Przypuszczam, ¿e po³owa waszej argumentacji wynika z prostej ludzkiej zawi¶ci, chcieliby¶cie ale niestety.....
Wybaczcie sami sobie dajecie swiadectwo i przypominam moja ¿ona bra³a udzia³ w konkursie.
Jestem z niej dumny.
Bo moja dzia³alnosæ zwi±zkowa wbrew pozorom g³ównie jej przeszkadza³a a nie pomaga, przypomnê ze to ZZPRC popiera³ rozbicie laboratoriów, natomiast to ZZIT i pozostra³e iorganizacje by³y temu przeciwne.
Edytowane przez dnia 29.07.2009 15:25 |
|
|
|
|
Dodany dnia 29.07.2009 15:29
|
Go??
|
ASmet ja bym siê cieszy³,¿e takich ludzi nie znam.
ASmet ja wiem na dzieñ dzisiejszy niewiele ale s³ysza³em co nieco.Mo¿e by¶ powiedzia³ tu zebranym kto uczestniczy³ w tworzeniu taryfikatora,bed±c zwi±zkowcem bez anga¿u zwi±zkowego(troche namiesza³em).Po¶wiêci³ zawodowy czas na to by ten taryfik.by³ pracuj±c na stanowisku.nie le¿±c w biurze .Tak w³a¶niee siê odwdziêcza zzprc osobom która pomog³a im ¿e mieli o co walczyæ.w³a¶ciwie wszyscy tu zebrani |
|
|
|
Marek-ZZPRC |
Dodany dnia 29.07.2009 22:37
|
Starszy Skryba
Data rejestracji: 10.03.06
|
rozum wam odbiera. chemiku powiedz jaka by³a rola ZZPRC w tych roszadach albo odszczekaj te oszczerstwa. |
|
|
|
|
Dodany dnia 29.07.2009 23:26
|
Go??
|
do ASmet ¿ony siê nie czepiam a blondie??? i jej podwy¿ki??? a to co napisa³ kapro - jaka jest wymówka /odpowied¼??? 3 cz³onków zarz±du ZZIT awansowa³o jeden spad³ ale zrobi³ miejsce dla Gawrona... z daleka to pachnie i to niezbyt przyjemnie... Gdyby wszystkie zz od pocz±tku chcieli konkursów nie by³o by tego smrodu... ka¿da nowa ekipa przychodzi i sprzata po poprzednikach - kiedys by³o to do poziomu kierowników zak³adów - teraz nawet kierownik sekcji nie jest bezpieczny. Zamiasta zaj±c siê robot± patrz± jak zabezpieczyc ty³y- sobie. Czy o to wszystkim chodzi³o???
|
|
|
|
|
Dodany dnia 31.07.2009 10:22
|
Go??
|
Dorad¼cie mi proszê, bo chyba czego¶ nie rozumiem.
Jak wygraæ konkurs na wy¿sze stanowisko, maj±c wymagane wy¿sze wykszta³cenie kierunkowe, d³ugi sta¿ w ZA, zdobyte ciê¿k± fizyczn± i umys³ow± prac± do¶wiadczenie a nie maj±c (wcze¶niejszej mo¿liwo¶ci "zdobycia" sta¿u na samodzielnym stanowisku??? :o |
|
|
|
|
Dodany dnia 31.07.2009 11:51
|
Go??
|
A co rozumiesz przez stanowisko samodzielne? |
|
|
|
bosman |
Dodany dnia 31.07.2009 14:02
|
Administrator
Data rejestracji: 08.03.06
|
Poniewa¿ zosta³em wywo³any do tablicy, jak równie¿ korzystaj±c w tej chwili z dostêpu do netu:
1. Aktualnie przebywam na urlopie, który - z za³o¿enia - ma byæ wypoczynkowy, w zwi±zku z czym nie zagl±da³em na serwis przez kilka dni. W tej chwili - mimo, ¿e dalej jestem na urlopie - zajrza³em. Admin te¿ ma prawo do jakiego¶ wypoczynku raz do roku.
2. Obserwatorze - po pierwsze: ad 1, po drugie - nie widzê w wypowiedzi S. W. niczego innego poza ironi±, która - jak zapewne zauwa¿y³e¶ - jest u¿ywana równie¿ przez innych u¿ytkowników serwisu w du¿ych ilo¶ciach i na to nie zwracasz uwagi. Czym innym jest ironia, czym innym osobiste wycieczki i obra¿anie niektórych u¿ytkowników przez innych (!) - tego na pewno nie bêdê tolerowa³. I mylisz siê co do tego szeryfa.
3. Pick up - pisanie komu¶, ¿e jest bez kultury w taki sposób, jak Ty to zrobi³e¶ te¿ o czym¶ ¶wiadczy. A co do Twojego zdania na mój temat - przeczytaj uwa¿nie punkt pierwszy...
4. Do wszystkich forumowiczów - ja rozumiem, ¿e temperatura na zewn±trz jest czasem za wysoka, ale nie powinno to przeszkadzaæ w odnoszeniu siê do problemów, zamiast obra¿ania innych. Pozdrawiam.
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET
|
|
|
|
Marek-ZZPRC |
Dodany dnia 31.07.2009 14:41
|
Starszy Skryba
|
mimo ¿e nie na temat tego w±tku ale odpowiem na prowokacje
chemiku piszesz bzdury z niewiedzy albo co gorsza celowo. nie wiem czy bra³e¶ udzia³ w spotkaniu o którym piszesz. wiem natomiast jak by³o.
zapewniam ¿e nigdy nie zgodzili¶my siê na wska¼nik 0%. mam dokumenty. ty masz tylko chêæ dokopania. akurat ten zarzut móg³by¶ stawiaæ innych uczestnikom ówczesnych negocjacji ale nie przedstawicielom ZZPRC.
wiem ze to wyja¶nienie niczego nie zmieni ale mo¿e pozwoli innym wyrobiæ sobie zdanie na temat twoich wypowiedzi.
nie pozdrawiam |
|
|
|
Marek-ZZPRC |
Dodany dnia 01.08.2009 12:22
|
Starszy Skryba
|
kryska. w twoim okazuje siê przypad³o¶ci± powszechn±. niestety. |
|
|
|
Marek-ZZPRC |
Dodany dnia 06.08.2009 08:44
|
Starszy Skryba
|
ró¿ne ludzie maj± powody aby zrzeszaæ siê w zwi±zku zawodowym. w naszej firmie widaæ to bardzo dobrze ale "lepszym" przyk³adem s± ZA Tarnów. tam jest absolutne przegiêcie. |
|
|