23.11.2024 06:11
Zobacz temat
 Drukuj temat
Liczne zastrze¿enia NIK do pracy RN ZAP
Slawomir Wrega
Najwy¿sza Izba Kontroli opublikowa³a w³a¶nie raport dotycz±cy zarz±dzania spó³kami z udzia³em Skarbu Pañstwa. Dokument zawiera liczne zastrze¿enia do pracy Rady Nadzorczej ZAP. Raport dostêpny jest na stronach NIK.

Slawomir Wrega
Kubusiu biedactwo co ty poczniesz jak Czarusia odstrzel± ?

Marek-ZZPRC
kubusiu, wracaj do kabaretu albo pochwal siê swoimi osi±gniêciami.
po co kolejny raz wk³adasz ³apkê do nie twojego ula?

kontrola NIK kolejny raz niestety pokazuje co i jak. i zapewne kolejny raz jak wszyscy jego poprzednicy raport wyl±duje w archiwum i bêdzie czeka³ na "¶wiête nic". historia lubi siê powtarzaæ.

www.zzprc.pulawy.pl
Slawomir Wrega
Kontrola NIK objê³a lata 2004-2008 wiêc równie¿ czê¶æ kadencji obecnej rady. Ponadto niektórzy pracowali w tym organie przez ca³y okres objêty kontrol±. Osob± tak± jest sekretarz rady Jacek Wójtowicz. Uczestniczy³ on wiêc we wszystkich nieprawid³owo¶ciach ujawnionych przez NIK. Podkre¶liæ nale¿y, ¿e jako sekretarz, z odpowiedzialno¶ci± wiêksz± ni¿ zwyk³y cz³onek RN. Na szczególn± uwagê zas³uguje fakt przyznania w tym okresie przez radê nagrody rocznej dla cz³onków zarz±du w zawy¿onej wysoko¶ci. Uczestnicz±cy w tym Jacek Wójtowicz na jednym ze swoich plakatów wyborczych deklarowa³ 0% wska¼nika wzrostu wynagrodzeñ dla zarz±du firmy. Pamiêtamy równie¿ jego udzia³ w forsowaniu tzw. nikczemnego porozumienia, odwlekaj±cego wdro¿enie taryfikatora, bo rzekomo nie by³o pieniêdzy. Jak to pogodziæ ?
Jacek Wójtowicz jest cz³onkiem RN z wyboru za³ogi, kto wiêc rozliczy go z tych dzia³añ ? Mo¿e rekomenduj±ca Solidarno¶æ ?

Slawomir Wrega
Je¿eli 5BOP, rycza³t dodatku zmianowego, nowy ZUZP to dla Ciebie drogi Bolku nic, to ja siê z tob± zwyczajnie nie zgadzam. Poza tym za³oga rozliczy³a Mieczys³awa w ostatnich wyborach i nie ma znaczenia, ¿e wed³ug mnie niesprawiedliwie, jest rozliczony i kwita.
Nie jest natomiast rozliczony sekretarz RN Jacek Wójtowicz, je¿eli masz w tej sprawie jakie¶ propozycje to bêdzie mi³o.

Marek-ZZPRC
odnoszê wra¿enie ¿e pamiêtamy tylko to co dzia³o siê nie dalej jak 2 tygodnie temu. albo tylko to co chcemy pamiêtaæ.
zzprc i jego przedstawiciele maj± siê czym pochwaliæ. ja chcia³bym siê kolejny raz zapytaæ kubusiów, jacusiów i im podobnych o ich osi±gniêcia.
¶mia³o.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
jest pilna potrzeba - natychmiast wkraczaj± p³atni rezydenci.
chemiku, popatrz na temat pod którym wpisujesz komentarz.
je¶li udowodnisz ¿e NIK chodzi na pasku ZZPRC i S³awka Wrêgi to jeste¶ mistrz ¶wiata w swoim fachu.

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.38 39,905,826 unikalnych wizyt