03.03.2026 07:14
Zobacz temat
 Drukuj temat
Zakadowy Ukad Zbiorowy Pracy.
bosman
W zwizku ze wznowieniem prac nad ZUZP umieszczajcie tutaj Wasze uwagi co do ksztatu i zawartoci Ukadu Zbiorowego. Zapraszam.
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

Marek-ZZPRC
no dobre pytania
ja moze niegrzecznie ale odbije pieczke:
a jak siebie wyceniacie sami i jakich stawek oczekuja pracownicy BP
dodam ze zarzad ZZPRC jeszcze tego nie ustala ale jutro jest spotkanie organizacyjne tzw. podzespou ds. taryfikatora
sucham propozycji

www.zzprc.pulawy.pl
dziadek
ja moze niegrzecznie ale odbije pieczke:

faktycznie niegrzecznie, jako co do innych stanowisk to potraficie si wypowiedzie[yes]
dodam ze zarzad ZZPRC jeszcze tego nie ustala ale jutro jest spotkanie organizacyjne tzw. podzespou ds. taryfikatora

to moe najwyszy czas si nimi zaj? bo s traktowani jak szste koo u wozu... z tego co ja si dowiedziaem to niejednokrotnie mielicie sygnay od pracownikw tego dziau i... zero reakcji. tak si nie robi.[nonie]
prosz nie odbija pieczki tylko si wypowiedzie.
Edytowane przez dziadek dnia 30.05.2007 20:37

Marek-ZZPRC
dziadek - nie irytuj mnie
jak dugo mozecie powtarza te bzdury o nic nie robieniu.
wartownico zarabiaja znacznie wiecej niz jeszcze 2 lata temu, jest was 2 razy wiecej, niektrzy wreszcie dostali dodatki funkcyjne,.
ale skoro to mjest nic to trudno.
ja nie jestem pracownikiem BP i pytaem zupeni powanie - jak waszym zdniem powinny wyglda wynagrodzenia w BP
miao, sami swoi

www.zzprc.pulawy.pl
dziadek
wartownico zarabiaja znacznie wiecej niz jeszcze 2 lata temu,

znacznie wicej zarabia rwnie reszta pracownikw w za... i jest to mniej znacznie ni reszta we firmie
jest was 2 razy wiecej,

z moich wiadomoci wynika, e jest ich ok. 60% wicej a nie 100%
niektrzy wreszcie dostali dodatki funkcyjne

ile lat ju istnieje stra przemysowa?
Edytowane przez dziadek dnia 31.05.2007 11:11

koledzy z BP troch cierpliwoci! ju niedugo wszystkim nam si polepszy wzronie rednia zakadowa!!! (przybdzie paru dyrektorw i ich zastpcw)

dziadek
pepe napisa/a:
koledzy z BP troch cierpliwoci! ju niedugo wszystkim nam si polepszy wzronie rednia zakadowa!!! (przybdzie paru dyrektorw i ich zastpcw)

no, akurat maa to dla nich pociecha i taka do denerwujca.

Slawomir Wrega
Kol. Keri minimalne wynagrodzenie brutto wartownika to 2541 z (1650 minimalna paca + 891 dodatek zmianowy), zgadzam si, e przy aktualnych kosztach podstawowych produktw potrzebnych do ycia to niewiele. Dwa lata czekalimy na wartociowanie stanowisk pracy ktre miao rozstrzygn midzy innymi kontrowersje dotyczce pracownikw stray przemysowej. Dzisiaj nie sposb dowiedzie si gdzie s wyniki pracy firmy Meritum. Zarzd ZAP nabra wody w usta, pewnie wyszo nie tak jak zakadali. Jak grb milcz przedstawiciele zaogi w organach spki.
Pamitajc dwa spory zbiorowe prowadzone, w sprawie pac, przez nasz organizacj zwizkow w dwch ubiegych latach oraz referendum strajkowe zakoczone brakiem wymaganej frekwencji przypomn po raz kolejny; dopki bdziemy zgadzali si pracowa za 2541 z brutto miesicznie pracodawca nie zapaci nam ani zotwki wicej.

Marek-ZZPRC
jakie nieporozumienie.
keri w maju 2007r pisa o stawkach opartych na starym taryfikatorze
sawek odnosi si do stanu na dzi.
Smile
bywa.

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.13 91,938,687 unikalnych wizyt