03.03.2026 07:07
Zobacz temat
 Drukuj temat
Co sie dzieje w ZAP - wolna amerykanka
Marek-ZZPRC
dzieje sie wiele i moze tu znajdziemy miejsce Zeby o tym pogada
zapraszam do dyskusji

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
o 10 odbyo sie spotkanie zz z zarzadem
po 13 spotkamy sie raz jeszcze w celu ustalenia dalszego dzialania
wiecej informacji po spotkaniu

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
a mi sie wydaje ze ten kto powiedzia wprost
ale to temat na inne czasy.
nasz zwiazek nie ratuje prezesa bo jego juz wlasciwie nie ma
stajemy tak jak zawsze w obronie zasad i adu.
jesli myslicie ze jest inaczej to prosze miao, bez ogrdek.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
Polacy to wspaniay dzielny i honorowy Nard. historia pokazaa jak ppotrafimy sie jednoczy kiedy kto robi nam krzywde. Podobnie przez lata byo i w ZAP. Nawet "czerwoni patrioci" nie dali nam rady.
Co sie dzis dzieje?
Jak to sie mwi: WRG U BRAM!!!!
Co sie z anmi stanie jeli gre wezm interesiki ...
a sie boj o tym myle.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
no to cie Radion ponioso
ale ok, masz prawo tak muslec i pisac
pytam wic tych wszystkich mdrych:
dlaczego MSP dwouje swojego czowieka i nie zezwala na uruchomienie (jaki by nie by ale jednak) planu rozwoju firmy
pewnie za chwile kto mi dowali e to plan zwijania a nie rozwijania ale co mi tam
sucham

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
a jeli chodzi o prywate to nie wprowadzil jej lewicki tylko cay zarzad powoujc takich a nie innych dyrektorw, a ci zafundowali nam taki cyrk.

www.zzprc.pulawy.pl
Fakt pozostaje faktem, nie mamy zgody WZA na bardzo pilne i wane inwestycje... A co do wyjanie ZZIT i "S" malekie info: Inwestycja pod Nazw Modernizacja Elektrofiltrw W EC miaa pozytywn opini RN!!!! (jeszcze za czasw Leo..) Zwalanie wszystkiego na Tkaczyka to przesada, niedugo oskar go gradobicia na opolszczynie... Mamy syf na fabryce bo kolesie spod znaku styropianu trac swych ludzi w kadrach to si miotaj... Nie ma zgody wrd zw. zaw. i strac na tym niestety wszyscy
Edytowane przez dnia 27.07.2007 10:07

Marek-ZZPRC
brawo Mysiek. trafie w sedno
zwrcmy uwag od kiedy S znienawidzi Lewickiego?
od odsunicia ze stanowisk kolegw Gawrona i Bardczaka - z odwiecznego krlestwa S jakim byo biuro personalne i wpyw na przyjmowanie ludzi z zewntrz
a od kiedy zzit znienawidzi Lewickiego?
odkd zaczo sie pali za tykiem kilku supermagikom.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
to moze wykasuje to forum i tak jak inne zwizkowe strony przekaz bdzieodbywa si w jadn strone.
zzprc wystwia komunikat (przekazuje swoje racje) a nard czyta i podziwia
tak wolisz?

www.zzprc.pulawy.pl
ja nie mam zamiaru obrzuca nikogo botem... Polityka niestety wesza do naszej fabryki i do zwizkw zawodowych i tego szybko sie nie wypleni SadSad Co do wspwasnoci fabryki zabrako mi kilka miesicy - wic akcji nie mam, co nie zmienia faktu Pawel e propozycja wsplnej reprezentacji bya od dawna, i co??? rozmyo si na tym kto bdzie kierowa- jak zwykle osobiste animozje i ambicje, gdy czowiek co robi za friko to jeszcze koledzy zwizkowcy botem obrzuc bo to zazdroniki. Aby nie by goosownym: nie tak dawno bya uroczysto z naszymi zakadowymi jubilatami, ustalono e przemwi jedne z przewodniczcych aby oszczdzi czas i suchaczy po czym szef ZZIT przemwi jako drugi bo go nie wybrali jako tego co ma mwi.. Czy to nie jest chore???[bigeek] A kilku tygodniowe blokowanie Komisji ds nagrd specjalnych wg hasa: moe by jeden przedstawiciel zwizkw pod warunkiem e bdzie to nasz czowiek... Przykadw jest wielu... wiadcz one o jakoci kadr zarzdw zwizkw zawodowych. Gdzie etos i historia rodzi uprzedzenia. Mimo pozytywnego przykadu jakim bya wsplna walka o dywidendy - nauka posza w las a kady rzepk sobie skrobie. Sukces ma wielu ojcw a poraka zazwyczaj jest sierot... z zdumieniem syszaem po negocjacjach w grudniu, kto w nich uczestniczy i czyja to zasuga. podczas tych negocjacji spotkaem si z prezesem (ju byym), przy najmniej mia wol rozmw i wola konkrety od demagogi. Zobaczymy co przyniesie czas, na pewno te zamieszanie spowoduje e rozmowy nt podwyek od lipca zostan odoone do lamusa , a bya na to dua szansa.. Przewiduj, e teraz dopiero zacznie si jazda tj bardzo brudna kampania wyborcza bo bd wybory do RN. A co niektrzy zapominaj ze po kampanii trzeba siada i rozmawia... Zapominaj co niektrzy e w negocjacjach zwizkowych obowizuje zasada liberum veto tzn e kady zwizek moe zablokowa wszystkich, wic pozostaje rozmowa i negocjacje B) Tylko z kim???[nonie]

Marek-ZZPRC
na ten nie odpowiem bo mi jest zbyt zrcznie
[brawo03]

www.zzprc.pulawy.pl
Bardzo atwo... tylko co dalej??? Nikt nie pomyla o zaodze w tych gierkachSad Przykad z ostatnich dni, Pismo w sprawie negocjacji pacowych (czyli o podwyki) podpisay 4 organizacje bo inynierowe "zapomnieli" powiadomi 5 zw. zaw. - skdind konkurencj, a potem sie chwal e to tylko ich i S pomys... bez komentarza - takie gierki zbuduj zaufanie??? Niestety Pawe teraz bdzie kampania wyborcza do RN - zobaczysz co si bdzie dziao!!! [nonie] Ilo obrzucanego gwna bdzie zbliona do wyborw parlamentarnych. ZZPRC ma syndrom oblonej twierdzy, ja si im z drugiej strony nie dziwi, tyle lat walczyli sami wic stare nawyki zostaj. Efekt tych wani to brak skutecznej ochrony dla pracownikw- bo dla kolekw takich jak krecik to si siy znajdzie a reszta niech spada...
Edytowane przez dnia 06.08.2007 07:54

Marek-ZZPRC
Dlaczego kol Pawle oczekujesz odemnie odpowiedzi skro twoje zarzuty s nie do mnie. nie bede tumaczy si za moich kolegw.
Twoje uwagi im przekae.
A cytowany przez ciebie powyzej fragment mojej wypowiedzi wymaga odrobin dobrej woli aby zrozumie o co chodzi. na pewno nie unikam odpowiedzi i dyskusji.
Edytowane przez Marek-ZZPRC dnia 11.08.2007 10:28

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
Prosz nie pisa postw bezporednio po sobie tylko edytowa, jeli chce si co doda. Dzikuj.
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.20 91,937,654 unikalnych wizyt