27.12.2024 16:06
Zobacz temat
 Drukuj temat
podziêkowania od Obserwatora
Chcia³bym przekazaæ podziêkowania w imieniu mojego kolegi Obserwatora.

"Dziêkujê Panowie,¿e w koñcu zablokowali¶cie mi wej¶cie na stronê i wypowiadanie siê. Tekst przy logowaniu.....jeste¶ podejrzany....GrinGrinGrin,bardzo pasuje do struktury zwi±zku któr± prowadzi S³awomir Wrêga,pierwszy ³owczy ZAP .
Nie pozdrawiam ,ale ¿yczê kol.S³awkowi du¿ego spadochronu .
Bosman trzymaj siê ciep³o."

Poniewa¿ jest jak jest kolego Bosman proszê o zablokowanie mi te¿ dostêpu do strony,gdy¿ popieram w 100% Obserwatora a Wrêg± gardzê.

bosman
Có¿ - by³a to moja decyzja, zwi±zana ze sposobem w jaki Obserwator przekaza³ swoje przemy¶lenia w jednym z postów, nie z ich tre¶ci±. Siwulek - krytyki tu jest do groma i trochê od pocz±tku istnienia serwisu i to we wszystkie strony lata. Jako¶ do tej pory nie zosta³ zbanowany nikt, kto tê krytykê przekaza³ w ogólnie przyjêty sposób. Obserwatorze - tekst "jeste¶ podejrzany" jest standardowym tekstem w aplikacji takiej, jak ta. Poza tym ten ban nie jest sta³y z za³o¿enia. Wy³±cznie Twoj± decyzj± jest, czy bêdziesz chcia³ dalej korzystaæ z serwisu i w jaki sposób bêdziesz to robi³. Poza tym mog³e¶ siê ze mn± skontaktowaæ w celu wyja¶nienia sprawy (podwójnego konta równie¿). Pozdrawiam wszystkich zwolenników teorii spiskowych. Wink
Edytowane przez bosman dnia 29.08.2009 09:08
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

Bosman poprosi³em Ciê o zblokowanie konta wiêc b±d¿ tak mi³y i to uczyñ.solidarno¶æ w wypowiedziach i takie samo zdanie z obserwatorem na temat dzia³añ Wrêgi powinno Ci wystarczyæ by to uczyniæ.teore spiskowe ustalacie we wspólnym gronie.Wink

bosman
Obydwa konta na pro¶bê u¿ytkowników zosta³y zablokowane.

bosman
Obserwatorze, nie na rêkê by³e¶ S³awkowi, szkodzi³e¶ mu na puder i dlatego Ciê zablokowa³.

Gdyby tak by³o to ju¿ dawno by³by zablokowany. Ty te¿ krytykujesz i co? Zablokowany jeste¶? Przeczytaj sobie uwa¿nie mój post - tam wszystko wyja¶ni³em. Ale jak pisa³em wcze¶niej - pozdrawiam zwolenników teorii spiskowych. Frown

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.05 43,295,731 unikalnych wizyt