03.03.2026 05:18
Zobacz temat
 Drukuj temat
podzikowania od Obserwatora
Chciabym przekaza podzikowania w imieniu mojego kolegi Obserwatora.

"Dzikuj Panowie,e w kocu zablokowalicie mi wejcie na stron i wypowiadanie si. Tekst przy logowaniu.....jeste podejrzany....GrinGrinGrin,bardzo pasuje do struktury zwizku ktr prowadzi Sawomir Wrga,pierwszy owczy ZAP .
Nie pozdrawiam ,ale ycz kol.Sawkowi duego spadochronu .
Bosman trzymaj si ciepo."

Poniewa jest jak jest kolego Bosman prosz o zablokowanie mi te dostpu do strony,gdy popieram w 100% Obserwatora a Wrg gardz.

bosman
C - bya to moja decyzja, zwizana ze sposobem w jaki Obserwator przekaza swoje przemylenia w jednym z postw, nie z ich treci. Siwulek - krytyki tu jest do groma i troch od pocztku istnienia serwisu i to we wszystkie strony lata. Jako do tej pory nie zosta zbanowany nikt, kto t krytyk przekaza w oglnie przyjty sposb. Obserwatorze - tekst "jeste podejrzany" jest standardowym tekstem w aplikacji takiej, jak ta. Poza tym ten ban nie jest stay z zaoenia. Wycznie Twoj decyzj jest, czy bdziesz chcia dalej korzysta z serwisu i w jaki sposb bdziesz to robi. Poza tym moge si ze mn skontaktowa w celu wyjanienia sprawy (podwjnego konta rwnie). Pozdrawiam wszystkich zwolennikw teorii spiskowych. Wink
Edytowane przez bosman dnia 29.08.2009 09:08
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

Bosman poprosiem Ci o zblokowanie konta wic bd tak miy i to uczy.solidarno w wypowiedziach i takie samo zdanie z obserwatorem na temat dziaa Wrgi powinno Ci wystarczy by to uczyni.teore spiskowe ustalacie we wsplnym gronie.Wink

bosman
Obydwa konta na prob uytkownikw zostay zablokowane.

bosman
Obserwatorze, nie na rk bye Sawkowi, szkodzie mu na puder i dlatego Ci zablokowa.

Gdyby tak byo to ju dawno byby zablokowany. Ty te krytykujesz i co? Zablokowany jeste? Przeczytaj sobie uwanie mj post - tam wszystko wyjaniem. Ale jak pisaem wczeniej - pozdrawiam zwolennikw teorii spiskowych. Frown

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.19 91,922,191 unikalnych wizyt