Chciabym przekaza podzikowania w imieniu mojego kolegi Obserwatora.
"Dzikuj Panowie,e w kocu zablokowalicie mi wejcie na stron i wypowiadanie si. Tekst przy logowaniu.....jeste podejrzany....,bardzo pasuje do struktury zwizku ktr prowadzi Sawomir Wrga,pierwszy owczy ZAP .
Nie pozdrawiam ,ale ycz kol.Sawkowi duego spadochronu .
Bosman trzymaj si ciepo."
Poniewa jest jak jest kolego Bosman prosz o zablokowanie mi te dostpu do strony,gdy popieram w 100% Obserwatora a Wrg gardz.
C - bya to moja decyzja, zwizana ze sposobem w jaki Obserwator przekaza swoje przemylenia w jednym z postw, nie z ich treci. Siwulek - krytyki tu jest do groma i troch od pocztku istnienia serwisu i to we wszystkie strony lata. Jako do tej pory nie zosta zbanowany nikt, kto t krytyk przekaza w oglnie przyjty sposb. Obserwatorze - tekst "jeste podejrzany" jest standardowym tekstem w aplikacji takiej, jak ta. Poza tym ten ban nie jest stay z zaoenia. Wycznie Twoj decyzj jest, czy bdziesz chcia dalej korzysta z serwisu i w jaki sposb bdziesz to robi. Poza tym moge si ze mn skontaktowa w celu wyjanienia sprawy (podwjnego konta rwnie). Pozdrawiam wszystkich zwolennikw teorii spiskowych.
Edytowane przez bosman dnia 29.08.2009 09:08
Bosman poprosiem Ci o zblokowanie konta wic bd tak miy i to uczy.solidarno w wypowiedziach i takie samo zdanie z obserwatorem na temat dziaa Wrgi powinno Ci wystarczy by to uczyni.teore spiskowe ustalacie we wsplnym gronie.
Obserwatorze, nie na rk bye Sawkowi, szkodzie mu na puder i dlatego Ci zablokowa.
Gdyby tak byo to ju dawno byby zablokowany. Ty te krytykujesz i co? Zablokowany jeste? Przeczytaj sobie uwanie mj post - tam wszystko wyjaniem. Ale jak pisaem wczeniej - pozdrawiam zwolennikw teorii spiskowych.