23.11.2024 05:37
Zobacz temat
 Drukuj temat
WYBORY CZ£ONKA ZARZ¡DU 2009 z ramienia za³ogi.
bosman
Temat za³o¿ony na pro¶bê kapro. Dyskutujmy. Smile
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

no bardzo merytoryczna kandydatura ZZIT

Marek-ZZPRC
Kandydaci:
Wojciech Kozak zg³oszony przez ZZP ZAP
Andrzej Nowak zg³oszony przez ZZIT
Mieczys³aw Wiejak zg³oszony przez ZZPRC
Jacek Wojtowicz zg³oszony przez NSZZ "S"
Edytowane przez Marek-ZZPRC dnia 07.09.2009 10:18

www.zzprc.pulawy.pl
Zwi±zki Za³odze gotuj± ten los. Czy mo¿emy poprosiæ o uczciwego, kompetentnego kandydata z co najmniej jednym jajkiem?

dziadek
a ja proponujê, ¿eby kandydaci zaprezentowali siê w tym temacie. z tego co siê orientujê s± tu przecie¿ ludzie i z "S" i z ZZIiT. tylko bêd± siê bali, ¿e przeczytaj± o sobie pewne sprawy. ja w ka¿dym razie chêtnie przeczyta³bym co takiego konkretnie zrobili kandydaci dla za³ogi z racji pe³nionych dotychczas funkcji oraz jakie maj± przygotowanie merytoryczne (kandydat ZZIiT).

edit:
a ju¿ ca³kowit± pomy³k±, ¿eby nie rzec ostrzej, jest dla mnie kandydowanie Wiejaka. smiley

Nie piszemy dwóch postów pod rz±d. Od tego jest przycisk "Zmieñ". bosman
Edytowane przez bosman dnia 07.09.2009 14:21

tylko co???

Marek-ZZPRC
moim zdaniem przed dokonaniem wyboru ka¿dy powinien sobie zadaæ pytanie:
Czego powinni¶my oczekiwaæ od kandydata i jak± rol± ma On pe³niæ w zarz±dzie?
zgadzam siê z przedmówca, ¿e w obliczu nadchodz±cej prywatyzacji ale nie tylko, cz³onek zarz±du wybrany przez pracowników powinien gwarantowaæ za³odze rzeteln± informacjê. nie ma szans na forsowanie wielkich projektów bo zwyczajnie nikt (ktokolwiek zostanie wybrany) nie bêdzie mia³ dostatecznej si³y przebicia w 6 osobowym zarz±dzie. nie dokona te¿ rewolucji w podej¶ciu pracodawcy do za³ogi.
takie jest moje zdanie i dlatego dla mnie wybór wydaje siê prosty.
Edytowane przez Marek-ZZPRC dnia 11.09.2009 14:11

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
Nie bardzo rozumiem co masz na my¶li, ja nic nie wycina³em. Proszê o PW. Pozdrawiam.
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

Slawomir Wrega
Drodzy niezadowoleni, proszê zaproponujcie kilka nazwisk na przysz³o¶æ.
Z niektórych wypowiedzi wynika, ¿e ich autorzy w gronie kandydatów nie znajduj± ¿adnego im odpowiadaj±cego. Tymczasem, moim zdaniem, oferta jest bardzo szeroka; od porz±dnego cz³owieka przez lojalnego lejwodê do bezwzglêdnego cwaniaka, a je¶li komu¶ ma³o to jest przecie¿ jeszcze desperat z ogromnymi ambicjami.

Slawomir Wrega
Gdyby rzeczywi¶cie Mieczys³aw by³ bezu¿yteczny, to nale¿y zapytaæ, dlaczego ZZPRC rekomenduje Go na trzeci± kadencjê ?
Z drugiej strony natomiast, chyba wszyscy jeste¶my zgodni, ¿e nie zrobi³ On niczego przeciwko za³odze. Jednocze¶nie ka¿dy z pozosta³ych kandydatów ma co¶ na sumieniu.

kbohdan
Bolek ¶mieszne jest twoje zapytanie, ale je¿eli chcesz zapraszam na O¶rodek nad Wis³±. Zapewniam ubaw po pachy.

do kubusia: sercem zak³adu jest EC... Reszcie Twej wypowiedzi szkoda po¶wiêcaæ uwagi.

edit:
co do wypowiedzi mysieka - masz kolego dobre i sprawdzone informacje. Kubusiu nie zaprzeczaj bo sk³amiesz po raz kolejny.

Edytowane przez bosman dnia 14.09.2009 08:30

Dzi¶ dosta³em -emaila nastêpuj±cej tre¶ci:

"Andrzej to co napisa³ p. Wiejak jest bzdur±, punkt drugi przyjêty i podpisany przez p.Wiejak brzmi :zmiana i rozwi±zanie umów z pracwnikami
o¶rodka. W ten sposób chc± redukowaæ koszty."

Niech to bêdzie puenta dla niegodziwców pokroju pirata, shortego itp.

To jest przyk³ad pracy "porz±dnego cz³owieka" reprezentanat za³ogi.

Czy nie czas skoñczyæ z t± hipokryzj± kol. shorty, pirat itp.

Marek-ZZPRC
po co czytaæ kiedy wie siê wszystko.
raportu NIK tez nie czyta bo i po co.
czasem tylko lepiej nie mówiæ zbyt wiele bo jeszcze "kto¶" bêdzie mia³ pretensje.

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.42 39,904,683 unikalnych wizyt