23.11.2024 11:15
Zobacz temat
 Drukuj temat
HYDE PARK - tu gadamy o wszystkim
Marek-ZZPRC
Zapraszam na Speakers Corner
"Speakers' Corner is an area where public speaking is allowed, and is located in the north-east corner of Hyde Park in London, England"[smilewinkgrin]

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
bardzo dobrze Pani trai³a
nawet 2 razy jak widzeSmile

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
ale rozmowe straci³a na impecie. czy¿by zainteresowanie spad³o

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
nikogo nie wyrzuca³em
tu jest lepsze miajsce do d³u¿aszej dyskusji
mo¿na sie obszerniej wypowiadaæ na wszystkie tematy

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
niech tak bedzie[brawo03]

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
Hmm... nie chcê siê czepiaæ, ale szoutboksa trochê ciê¿ko siê czyta ju¿ w tej chwili. To mo¿e jednak ju¿ siê tutaj przenie¶cie?[yes]
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

Marek-ZZPRC
a mowi³em ze gajowy nas wygoni z lasu[smilewinkgrin]

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
Droga Blondie, ja nie mam nic przeciwko konstruktywnym dyskusjom, ale faktem jest, ¿e jeden w±tek ju¿ d³u¿szy czas siê ci±gn±³. Dlatego zaproponowa³em, ¿eby przenie¶æ siê na forum - lepiej siê zbiera my¶li maj±c wiêcej przed oczkami.Smile Szybkie wrzutki s± w porz±dku, tylko dyskusja ju¿ siê zaczê³a rozdrabniaæ i kto¶, kto nie uczestniczy³ od pocz±tku mo¿e sobie wyrobiæ niepe³n± opiniê o sprawie. Pozdrawiam i rozmawiajcie jak najwiêcej. WinkGrin

dziadek
heh, faktycznie mo¿na zgubiæ w±tek...[yes]

Marek-ZZPRC
mo¿e pora go odnale¼æ.
o czym to mowili¶my????
wracaæ mi tu wsztscy bo nudno[mad]

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
I nie d¿ezzi[sleep]

bosman
Blondie nie pytaj mnie, to nie ja za³o¿y³em ten temat[nonie]
Ale jak widzisz gadamy - na razie o Hyde Parku[grin]

Marek-ZZPRC
ja za³o¿y³em i kiedy zechce to sobie stane i powiem ¶wiatu co my¶le
i wam te¿ to polecam
oczyszcza
[jupi]

www.zzprc.pulawy.pl
dziadek
Zastanawia mnie, ¿e niektórzy u¿ytkownicy tak siê kryj±. Przecie¿ na g³ównej jest wyra¼nie napisane, ¿e zapraszaj± wszystkich, wiêc po co siê ukrywaæ i podawaæ za kogo¶ innego? Czy po to, ¿eby siaæ zamieszanie?[nonie]

dziadek
obserwuj±c to forum nie zauwa¿y³em tutaj jakich¶ oznak dyskryminacji czy zamykania ust tym, którzy nie nale¿± do zzprc. a widzê, ¿e s± u¿ytkownicy ( ¶ci¶le jeden), którzy przedstawiaj± siê jako zmianowi a pracuj± na dniówki. po co?

Marek-ZZPRC
ludzie maj± pe³no kompleksów i fobii. kobiety te¿Smile
ale b±d¼my wolni od nienawi¶ci i pozostañmy przy swoim.
tylko ludzie którzy maj± co¶ do ukrycia, boj± sie albo wstydz± samych siebie musz± ukrywaæ siê za pseudonimem.
kiedy¶ w mrocznych czasach ludzie byli zmuszani do takich zachowañ dla zapewnienia bezpieczeñstwa sobie i swoim rodzinom.
a czego boj± sie dzi¶?[uhoh]
oto jest pytanie.

www.zzprc.pulawy.pl
dziadek
MrMargol - praktycznie wszyscy skrywamy siê tutaj za pseudonimamiWink

Marek-ZZPRC
powiedz radion co chcia³es osi±gn±æ prezentuj±c t± wnikliw± analize mojej wypowiedzi

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
wrogo¶æ jaka bije z z niktórych wypowiedzi jest wrêcz patologiczna.
wiem ¿e mozna miæ pretensje do ca³ego ¶wiata i ludzi. nie bede t³umaczy³ postawy kol Wiejaka ale powiem tylko ¿e nie ma facet lekko. a tego rodzaju przycinki na jakie pozwoli³ sobie kol Rodion s± a¿ niesmaczne. powiedz wszystkim jaki jest twój poglad na ¶wiat i jakimi dzia³aniami ten ¶wiat zmieniasz. jestem pewien ¿e skuteczno¶æ masz 100% i ¿ycie uk³adasz jak klocki lego. uprzedzaj±c kolejny tekst dodam ze nie mam nic do ciebie ani twojej postawy. masz prawo krytykowaæ i oceniaæ ale mo¿e przy okazji podpowiesz co i jak robiæ. kto¶ ju¿ kiedy¶ krzycza³: "Balcerowisz musi odej¶æ".

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
nie wolno oddawaæ nikomu identyfikatora dawniej zwanego przepustk±. mowi o tym wyra¿nie wewnêtrzne zarz±dzenie.
powiedz gdzie to ma miejsce i o którego majstra chodzi a problem zniknie. obiecuje.
domy¶lam sie ze to gdzie¶ w okolicach saletry. Wink

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.42 39,922,057 unikalnych wizyt