23.11.2024 08:01
Zobacz temat
 Drukuj temat
Jaka podwy¿ka?
dziadek
i tutaj Twoja teoria nie ma pokrycia, poniewa¿ szlachetni przewodnicz±cy pozosta³ych zwi±zków powinni waln±æ siê jak Rejtan i zagrzmieæ, ¿e oni nie mog± siê zgodziæ na takie oszustwo i przyj±æ kaskê. a co oni zrobili? cichutko przyjêli te 10%, do niczego siê nie przyznali i w dalszym ci±gu nie maj± odwagi siê przyznaæ. i jeszcze raz powtórzê: je¶li ju¿, to nie 5%, a 2%. ¶miem jednocze¶nie twierdziæ, ¿e bardzo wygodnie by³o im robiæ "wszystko", aby by³o te 5%, ale bardzo niewygodnie im by³o zrobiæ cokolwiek, aby by³o wiêcej dla za³ogi. ca³ej za³ogi. moje pytanie: od kiedy przewodnicz±cy zz w ZA dostali podwy¿ki? B)

Slawomir Wrega
S±dzê, ¿e kol. Kapro mia³ na my¶li rekompensatê, a nie podwy¿kê.

Slawomir Wrega
Kol. Pirat ja swój os±d opar³em na matematyce. Je¿eli nawet Kol. Kapro dosta³ podwy¿ki 5% i je¿eli jego stawka wynosi³a nawet 4000 z³ to daje to 200 z³ miesiêcznie. Za takie pieni±dze nie sposób zrobiæ opisanych zakupów. Natomiast za 1700 z³ rekompensaty jak najbardziej.

Marek-ZZPRC
nie ma.
i jest ma³o prawdopodobne ze kiedykolwiek kto¶ j± zrobi. od pewnego czasu kadry nie chc± dzieliæ siê z nami informacjami
mo¿e inne zz maj± lepszy dostêp do informacji
zapytaj ich przedstawicieli rezyduj±cych na tej stronie.

www.zzprc.pulawy.pl
heh wszyscy sie klóca wypisuja grunt to sie nie nastawiaæ na nie wiadomo co ja sie dowiedzia³em ze dostalem zacne 2,3 % i normalnie ide szalec hehe szkoda gadac zal i tyle....Sad

Marek-ZZPRC
http://zzprc.pula...admore=630
piszcie wasze opinie nt negocjacji i sporu zbiorowego.
Edytowane przez bosman dnia 28.09.2011 13:25

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
tu jest miejsce na dyskusjê o podwy¿kach.
nie na shoutbox'ie.

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23 39,909,408 unikalnych wizyt