07.02.2026 23:14
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
 Drukuj temat
Jaka podwyka?
dziadek
i tutaj Twoja teoria nie ma pokrycia, poniewa szlachetni przewodniczcy pozostaych zwizkw powinni waln si jak Rejtan i zagrzmie, e oni nie mog si zgodzi na takie oszustwo i przyj kask. a co oni zrobili? cichutko przyjli te 10%, do niczego si nie przyznali i w dalszym cigu nie maj odwagi si przyzna. i jeszcze raz powtrz: jeli ju, to nie 5%, a 2%. miem jednoczenie twierdzi, e bardzo wygodnie byo im robi "wszystko", aby byo te 5%, ale bardzo niewygodnie im byo zrobi cokolwiek, aby byo wicej dla zaogi. caej zaogi. moje pytanie: od kiedy przewodniczcy zz w ZA dostali podwyki? B)

Slawomir Wrega
Sdz, e kol. Kapro mia na myli rekompensat, a nie podwyk.

Slawomir Wrega
Kol. Pirat ja swj osd oparem na matematyce. Jeeli nawet Kol. Kapro dosta podwyki 5% i jeeli jego stawka wynosia nawet 4000 z to daje to 200 z miesicznie. Za takie pienidze nie sposb zrobi opisanych zakupw. Natomiast za 1700 z rekompensaty jak najbardziej.

Marek-ZZPRC
nie ma.
i jest mao prawdopodobne ze kiedykolwiek kto j zrobi. od pewnego czasu kadry nie chc dzieli si z nami informacjami
moe inne zz maj lepszy dostp do informacji
zapytaj ich przedstawicieli rezydujcych na tej stronie.

www.zzprc.pulawy.pl
heh wszyscy sie klca wypisuja grunt to sie nie nastawia na nie wiadomo co ja sie dowiedziaem ze dostalem zacne 2,3 % i normalnie ide szalec hehe szkoda gadac zal i tyle....Sad

Marek-ZZPRC
http://zzprc.pula...admore=630
piszcie wasze opinie nt negocjacji i sporu zbiorowego.
Edytowane przez bosman dnia 28.09.2011 13:25

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
tu jest miejsce na dyskusj o podwykach.
nie na shoutbox'ie.

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.20 87,285,281 unikalnych wizyt