07.02.2026 23:14
Zobacz temat
 Drukuj temat
Podwyka dla dziaaczy
Slawomir Wrega
Kol. pick up od kogo to syszae?

Slawomir Wrega
Pono = podobno, wedug Sownika Jzyka Polskiego naley rozumie : jak si zdaje, jak mwi. Kto tak mwi kol. chemikamator?

Marek-ZZPRC
tacy wiadomi a nie znacie zapisw ZUZP. proponuj lektur a potem do boju.

www.zzprc.pulawy.pl
Na spotkaniu z Prezesem byli wszyscy przewodniczcy organizacji zwizkowych.
Przed prawd si nie ucieknie. S wiadkowie rozmowy.

Skroimy zaraz pismo o nagrod dla wszystkich pracownikw.

Marek-ZZPRC
opowiedz nam jak byo, miao, ze szczegami.

www.zzprc.pulawy.pl
Masz od tego swojego przewodniczacego, wic go pytaj.

Znw omao co nie doszo do zerwania rozmw przez pewne zachowania.

Marek-ZZPRC
opowiadaj. chyba e masz co do ukrycia.

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
zdajesz sobie azocie spraw, e piszc to co piszesz podpadasz pod kodeks karny.
Edytowane przez Marek-ZZPRC dnia 11.03.2009 13:17

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
jeeli jeste przekonany o amaniu prawa w ZZPRC to zawiadom o tym policje. NATYCHMIAST. a potem razem spotkamy si przed sdem.

www.zzprc.pulawy.pl
Krzysztof Bohdan
Ale oszoomstwo jak zwykle ci sami, od lat najlepiej poinformowani. Jeszcze adne decyzje niezapady, a ci wiedz najlepiej. Ciekawe jak bd piewa, gdy zostan wydymani przez swoich mocodawcw.

Podpisa.
Zaniosem do wszystkich i pismo o nagrod podpisali.

Krzysztof Bohdan
I nic si nie zmienia, nie s warze fakty, tylko pomwienia.
Ja mam przynajmniej z tego przyjemnoci obserwatorze, ciekawe co ty bdziesz odczuwa. Co do kamstw pomwie nikt wam tu prymu nie odbierze.

Marek-ZZPRC
tacy przenikliwi a nie widzicie rnicy midzy PREMI NAGROD????????????????????????????????????

:o

www.zzprc.pulawy.pl
Krzysztof Bohdan
Nazwa t ma znaczenie, od niektrych nie odprowadza si skadki na ZUS. Klapki jak klapki, a TW zawsze bdzie TW.

Krzysztof Bohdan
Obser... nierozrnianie kamstw od pomwie, a lepa wiara w liberaw ich fachowo i uczciwo w najlepszym przydatku bokiem ci wyjdzie. Doszukiwanie i spychanie dyskusji na prywatne urazy jest prostackie. Problem z tob polega na tym, e sam masz osobiste urazy do SW, przez to mierzysz wszystkich t sama miar.

Gruby z tego co piszesz to mona kama ale nie mona pomawia i szuka prawdy..ciekawe ycie prowadzisz.

Slawomir Wrega
Gruby przyjacielu, prawd pisze obserwator, e nie ma do mnie adnych prywatnych urazw. Wie on rwnie doskonale, e nie byo adnych rozmw z zarzdem. eby rozmawia trzeba si najpierw spotka a spotkania z zarzdem ZAP nie byo przecie od niepamitnych czasw. Po co wic pisze te wszystkie bzdury? Powiem tak, jak miaem siedem lat, eby zaimponowa pewnej koleance, udajc Tarzana wskoczyem na szkoln awk. Podobao si jej.

I gdzie jest prawda?
Naiwnie jeszcze spytam gdzie moje 5% podwyki teraz podrujeSad
Edytowane przez dnia 15.03.2009 20:52

Krzysztof Bohdan
Moje zalepienie i tpota jest mniej grona ni wasze pomwienia. Wiara we wspczesny neoliberalizm doprowadza, e nie dostrzegacie istoty problemu. Nawet gdy rzucajc, kamieniami nie widzicie w, ktr stron one uderzacie. Problem wasz polega na tym, e syszycie, to co chcecie usysze, a nie meritum sprawy. Najlepiej, jeeli s to premie i podwyki naliczane od zasadniczej, wygoda dla nierobw, ktrzy zaatwili Melamin 1, a dzi daj za to gratyfikacji, za przekrty zwizana od prostych czajnikw po samochody, dostawane za podpisane kontrakty. Jeeli jeste, taki neo to powiedz z kt takie przymroenie oka na proste przekrty. Ja uwaam, e bierzesz tym bezporedni udzia, gdy boli ci postawa SW.

Krzysztof Bohdan
Prawda lee tam, gdzie powinna. Niestety gruczoy wazelinowe zadziaay.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.36 87,285,253 unikalnych wizyt