23.11.2024 08:26
Zobacz temat
 Drukuj temat
PODWY¯KI 2012
Marek-ZZPRC
zrobi³em nowy temat na forum. tak bêdzie wygodniej

www.zzprc.pulawy.pl
dziadek
ma gdzie¶ czy dyrektor dostanie 300 czy 3000 z³ podwy¿ki.

szaryludzik - ja osobi¶cie mam gdzie¶, czy dyrektor dostanie 300 czy 3000. natomiast bardzo nie mam gdzie¶, ¿ebym ja w koñcu dosta³ swoje minimum. ale niektórzy nigdy nie bêd± w stanie tego poj±æ...

dziadek
temat forum powinien miec troche inna nazwe PODWYZEK BRAK W 2012R

temat na forum powinien mieæ trochê inn± nazwê - dlaczego soloman i spó³ka blokuj± uczciwe i sprawiedliwe dla wiêkszo¶ci pracowników podwy¿ki?

Tak ¿eby by³o pro¶ciej - dam Ci jutro 100 z³otych, albo kiedy¶ dam Ci trochê wiêcej tylko nie wiem kiedy, ile, i czy w ogóle. I co wolisz?

no w³a¶nie da³e¶ mi przyk³ad w jaki sposób dziel± podwy¿ki zarz±d i du...ne zwi±zki. wolê propozycjê KS, która, wg mnie, jest najbardziej sprawiedliwa dla WSZYSTKICH grup pracowniczych.
Edytowane przez dziadek dnia 10.04.2012 20:53

dziadek
a ja wolê, ¿eby mnie nie r...li po raz kolejny.
co kto lubi...

dziadek
U nas wzdryga siê na 450 z³ a w ANWILU wziêto po 170 z³

ciekawe, jak szanowny soloman sobie tê kwotê wyliczy³? skoñczcie ju¿ z tym zak³amywaniem rzeczywisto¶ci, nie zmienicie faktu, ¿e to przez Was nie ma do tej pory godziwych podwy¿ek dla wszystkich... AngrySad

komentarz ze strony zzit:
#1 skaut 2012-04-17 11:38
U nich nie ma oszo³omów zwi±zkowych

w³a¶nie, a u nas s± - podpisali zdradzieckie porozumienieBezradny

dziadek
polecam lekturê Za³±cznika nr 4 & 2 do ZUZP. nie widzê przeszkód, ¿eby od jutra zaczê³o siê realne naliczanie podwy¿ek.
A te proponowane przez niektórych na tym forum doprowadzi³yby firmê do tragicznej sytuacji ekonomicznej.

czystej wody socjotechnika solomanowo - zarz±dowa. daj ju¿ sobie spokój, bo szkodzisz swojej wiarygodno¶ci. jak powy¿ej napisa³ muszu
przecie¿ ustalona jest warto¶æ pieniêdzy przeznaczonych na podwy¿ki której nikt nie chce zmieniæ, spór jest tylko o sposób dystrybucji

wiêc przestañcie siê w koñcu o¶mieszaæ. wszystko ma byæ w ramach 15% wynegocjowanych z pracodawc±. je¶li kto¶ Ci powiedzia³, ¿e KS chce inaczej to spokojnie mo¿esz powiedzieæ mu prosto w oczy, ¿e jest pod³ym k³amc± i manipulantem. no chyba, ¿e z w³asnej woli takie co¶ sobie wymy¶li³e¶ - sam sobie dopowiedz resztê...
Edytowane przez dziadek dnia 19.04.2012 17:49

Marek-ZZPRC
w pi±tek rozpoczê³y siê negocjacje wska¼nikowe.
w zwi±zku z tym od¶wie¿amy temat PODWY¯KI 2012.

ZAPRASZAM DO ZABIERANIA G£OSU W SPRAWIE.
A poza tym s±dzê, ¿e Kartaginê nale¿y zniszczyæ

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.20 39,910,199 unikalnych wizyt