08.02.2026 00:46
Zobacz temat
 Drukuj temat
Psy Pana Lewickiego
bosman
eby rozrusza troch Forum (ktre jest wanie do takich dyskusji) zakadam ten temat. Ot uytkownik azot wyrazi si o czonkach naszego zwizku "psy pana Lewickiego", natomiast uytkownik synteza stwierdzi, e "mwi si, e zwizek zosta >>kupiony<<"
Jako, e sam jestem czonkiem tego zwizku zapraszam obydwu w/w, eby rozwinli swoje wypowiedzi, eby przybliyli pozostaym uytkownikom serwisu kto to jest "mwi si" i dlaczego zwizkowcy zmianowi to "psy pana Lewickiego"
Zapraszam rwnie pozostaych uytkownikw do wyraenia swojego zdania w tym zakresie.
Pozdrawiam i ycz owocnej i merytorycznej dyskusji.
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

Marek-ZZPRC
mi juz nawet nie jest przykro
jestem dumny z tego co robi zzprc i wiem ze ja nikomu sie nie sprzedalem
a za tekst kol azota to nalezaloby dac po ryju
tyle
Edytowane przez bosman dnia 26.04.2007 13:35

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
Moe kolega azot pracuje do pitnastej? Wypowie si pniej...

bosman
Temat zosta zaoony, eby koledzy azot i synteza przekazali wszystkim jakie merytoryczne zarzuty maj wobec zwizku. Poczekajmy moe na ich wypowiedzi...

Marek-ZZPRC
a konkret gdzie?
powiedz wreszcie o co chodzi, jakie masz watpliwosci?
osobiste wycieczki to nie tu - chociaz jesli jast taka wola...

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
napisz co jest nie tak
czy le dziala zwizek czy moe zarzd zwizku czy moe kto konkretnie np. ja tzn Marek Goldsztejn
konkretnie o co chodzi
a moze chcesz co podpowiedzie - sorry, ponioso mnie

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
no jesli to jest konkret to dzieki

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
azot, na szoutboksie pisae wicej. rozwi si i tutaj...
Edytowane przez bosman dnia 07.05.2007 12:35

Marek-ZZPRC
smcisz kolego azot
ad 1
zzprc nie robi nic w sprawi o ktrej piszesz. mysle e osuchaes sie sfrustrowanych ludkw ktrym grunt sie pali pod nogami i szukaj sobie winnego. boj sie powiedzie ze to sprawa zarzdu i dyrektorw - bo jeszcze kto by sie dowiedzia o mieli by jeszcze bardzie przetupane wic kolejny raz wal optanie w zzprc i sw.
aosne karykatury
ad2.
konkursy s realizacj odwiecznego postulatu ZZIT (zz in i tech)
niestety kolejny raz zabrako naszej zakadowej "intjeligjencji" wyobrani i strzelili sobie w pite. jakie to zaosne kiedy teraz lataj jak kot z pcherzem i pacz wszem wokoo ze konkursy s jak rozumiem cytujesz "pic na wode"
dramat nagiego w pokrzywach.
a ty kolego zanim kogo oczernisz piszc takie tekst to mam prob - zastanw si 2 minutu, myle e wystarczy.
ad3
zeby jeszcze wiedzia jaki gupote teraz napisae. przypomnij sobie - cho nie wydaje mi sie zebys mog to pamita - jak wygladay pace na produkcji jeszcze 2 lata temu. chodzi mi o posiadane kategorie a raczej ich brak. tylko znowu wymagam ze cofnisz sie troche wstecz a to niestety bardzo niewygodne

chtnie podyskutuje na temat osigni naszego zwizku ale konkretnie, hasa w stylu wicej kasy, mniej polityki i wali we wrge to wybacz troszke mizerny poziom.

i na koniec. oby ty kolego azot mia w swoim yciu tyle do powiedzenia ila ja mam w tym zwizku.

pozdrawiam

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
rozumiem ten twj poziom dyskusji
w takim razie zamilkne Frown

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
tylko tyle
mylaem e jeszcze byniesz

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
juz nie moge sie doczeka

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
al dupe ciska jak sie czyta takich (...) jak ty synteza

edit: przypominam o Regulaminie
"1. Uytkownik korzystajc czynnie z Serwisu i Forum Serwisu (...) zobowizuje si do przestrzegania obowizujcego prawa i zasad dobrego wychowania.
bosman

Edytowane przez bosman dnia 08.05.2007 22:23

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
Ostrzegam wszystkich piszcych przed osobistymi wycieczkami na Forum (od tego jest np. PW/PM), jak rwnie proponuj prowadzi dyskusj w sposb bardziej cywilizowany.

Marek-ZZPRC
przepraszamSad
ponioso mnie troszke

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
nic zego nie dzieje sie naszym czonkom
nie ma zadnego niepokoju wsrd aparatowych, sterowniczych czy nawet laborantek kte ze spokojem przyjmuj koncepcje wsplnego kierownictwa wszystkich laboratoriw. czym sie mamy przejmowa. ocenimy efekty pracy nowej wadzy. a komu sie pali za plecami ten panikuje i miota sie jak wielu w tym czasie.
co tu wicej komentowa.

a moje reakcje s na poziomie zaczepek jakie w tym i nie tylko w tym mozna czyta
takie podszczekiwanie niczemu nie suy.
powtarzam po raz kolejny: krytykujcie dowoli ale konkretnie
co jest nie tak ?

www.zzprc.pulawy.pl
Krzysztof Bohdan
Widze e znalaz si obroca starago "zodziejskiego" ukadu. Chyba masz duo do straceniaFrown

Marek-ZZPRC
ciekawe spostrzeenieWink

www.zzprc.pulawy.pl
dziadek
keri, odnie si do stwierdzenia, e jeste "psem" prezesa, do caoci.
ja to widz, e si pod tykiem zaczo pali panom inynierom dniwkowym to i zaczli krzycze. ciekawe gdzie byli wczeniej jak po tykach dostawali zmianowi robole? zarzut, e Wrga zajadle walczy z dniwkowymi? i dobrze bo co oni dobrego dla zmianowcw zrobili? nic. jeszcze bezczelnie dopominaj si o zrwnanie czasu pracy w/g piciobrygadwki bo to ich "dyskryminuje". a zapraszamy do pracy zmianowej na kilka latek, skoro mamy tak dobrze. za Kwiatkowskiego a do dzisiaj siedzielicie cicho bo Wam dobrze byo a teraz wielki pacz. gupie stwierdzenie do bosmana na szout, e na azotach zaczyna si pomiata ludmi. tego, e zmianowymi si do tej pory pomiatao to szanowny azot nie widzia. no ale fakt - w/g Ciebie to psy nie ludzie. ludzie to Wy, ktrymi teraz zaczo si "pomiata". szkoda gada jak si czyta co takiego bo si flaki wywracaj...

Marek-ZZPRC
czy ja gadam z przedszkolakami czy z dorosymi ludzmi
keri przeczytaj co napisae (a) i przetumacz na polski

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.16 87,299,624 unikalnych wizyt