08.02.2026 00:47
Zobacz temat
 Drukuj temat
HYDE PARK - tu gadamy o wszystkim
Marek-ZZPRC
Zapraszam na Speakers Corner
"Speakers' Corner is an area where public speaking is allowed, and is located in the north-east corner of Hyde Park in London, England"[smilewinkgrin]

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
bardzo dobrze Pani traia
nawet 2 razy jak widzeSmile

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
ale rozmowe stracia na impecie. czyby zainteresowanie spado

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
nikogo nie wyrzucaem
tu jest lepsze miajsce do duaszej dyskusji
mona sie obszerniej wypowiada na wszystkie tematy

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
niech tak bedzie[brawo03]

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
Hmm... nie chc si czepia, ale szoutboksa troch ciko si czyta ju w tej chwili. To moe jednak ju si tutaj przeniecie?[yes]
ISTE TERRARUM MIHI PRAETER OMNES ANGULUS RIDET

Marek-ZZPRC
a mowiem ze gajowy nas wygoni z lasu[smilewinkgrin]

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
Droga Blondie, ja nie mam nic przeciwko konstruktywnym dyskusjom, ale faktem jest, e jeden wtek ju duszy czas si cign. Dlatego zaproponowaem, eby przenie si na forum - lepiej si zbiera myli majc wicej przed oczkami.Smile Szybkie wrzutki s w porzdku, tylko dyskusja ju si zacza rozdrabnia i kto, kto nie uczestniczy od pocztku moe sobie wyrobi niepen opini o sprawie. Pozdrawiam i rozmawiajcie jak najwicej. WinkGrin

dziadek
heh, faktycznie mona zgubi wtek...[yes]

Marek-ZZPRC
moe pora go odnale.
o czym to mowilimy????
wraca mi tu wsztscy bo nudno[mad]

www.zzprc.pulawy.pl
bosman
I nie dezzi[sleep]

bosman
Blondie nie pytaj mnie, to nie ja zaoyem ten temat[nonie]
Ale jak widzisz gadamy - na razie o Hyde Parku[grin]

Marek-ZZPRC
ja zaoyem i kiedy zechce to sobie stane i powiem wiatu co myle
i wam te to polecam
oczyszcza
[jupi]

www.zzprc.pulawy.pl
dziadek
Zastanawia mnie, e niektrzy uytkownicy tak si kryj. Przecie na gwnej jest wyranie napisane, e zapraszaj wszystkich, wic po co si ukrywa i podawa za kogo innego? Czy po to, eby sia zamieszanie?[nonie]

dziadek
obserwujc to forum nie zauwayem tutaj jakich oznak dyskryminacji czy zamykania ust tym, ktrzy nie nale do zzprc. a widz, e s uytkownicy ( cile jeden), ktrzy przedstawiaj si jako zmianowi a pracuj na dniwki. po co?

Marek-ZZPRC
ludzie maj peno kompleksw i fobii. kobiety teSmile
ale bdmy wolni od nienawici i pozostamy przy swoim.
tylko ludzie ktrzy maj co do ukrycia, boj sie albo wstydz samych siebie musz ukrywa si za pseudonimem.
kiedy w mrocznych czasach ludzie byli zmuszani do takich zachowa dla zapewnienia bezpieczestwa sobie i swoim rodzinom.
a czego boj sie dzi?[uhoh]
oto jest pytanie.

www.zzprc.pulawy.pl
dziadek
MrMargol - praktycznie wszyscy skrywamy si tutaj za pseudonimamiWink

Marek-ZZPRC
powiedz radion co chciaes osign prezentujc t wnikliw analize mojej wypowiedzi

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
wrogo jaka bije z z niktrych wypowiedzi jest wrcz patologiczna.
wiem e mozna mi pretensje do caego wiata i ludzi. nie bede tumaczy postawy kol Wiejaka ale powiem tylko e nie ma facet lekko. a tego rodzaju przycinki na jakie pozwoli sobie kol Rodion s a niesmaczne. powiedz wszystkim jaki jest twj poglad na wiat i jakimi dziaaniami ten wiat zmieniasz. jestem pewien e skuteczno masz 100% i ycie ukadasz jak klocki lego. uprzedzajc kolejny tekst dodam ze nie mam nic do ciebie ani twojej postawy. masz prawo krytykowa i ocenia ale moe przy okazji podpowiesz co i jak robi. kto ju kiedy krzycza: "Balcerowisz musi odej".

www.zzprc.pulawy.pl
Marek-ZZPRC
nie wolno oddawa nikomu identyfikatora dawniej zwanego przepustk. mowi o tym wyranie wewntrzne zarzdzenie.
powiedz gdzie to ma miejsce i o ktrego majstra chodzi a problem zniknie. obiecuje.
domylam sie ze to gdzie w okolicach saletry. Wink

www.zzprc.pulawy.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.18 87,299,673 unikalnych wizyt